Haluatko harrastaa jalkapalloa?

Jalkapallo on kiva ja terveellinen harrastus, eikä suinkaan jokaisen tarvitse pelata tavoitteenaan maajoukkue, Naisten Liiga tai mestaruudet. Jalkapallon pelaaminen itsessään on mukavaa, ja joukkuelajeille tyypillisesti harrastuksen vahva sosiaalinen ryhmäytyminen tuo uusia kavereita ja jopa pitkäaikaisiakin ystävyyssuhteita. Jalkapallon suosio kasvaa tällä hetkellä voimakkaasti erityisesti tyttöjen keskuudessa, koska harrastaminen on helppoa ja kohtuullisen edullista, ja sitä voi tehdä periaatteessa missä vain – vaikka omassa pihassa. Mukavinta on tietysti harrastaa ryhmässä tai joukkueessa, joissa saadaan myös pelit helposti aikaiseksi.

Pallokissoilla on lukuisia harrastejoukkueita eri-ikäisiä naisia ja tyttöjä varten. Aikuisilla naisilla on FC Minna, joka harjoittelee talvella lauantaisin ja sunnuntaisin Rajalan koululla – kesällä päästään sitten nurmikentille. Nuorille aikuisille sopivin joukkue lienee United, joka osallistuu talvella Naisten harraste Futsal-Ykkösen sarjaan ja pelaa kesällä jalkapalloa Naisten Kolmosessa. United harjoittelee kolme kertaa viikossa – kaksi vuoroista on Lippumäen hallissa. 15-vuotiaille (2005-2006 -syntyneille) tytöille Arsenal tarjoaa mahdollisuuden harrastaa harjoitellen kolmesti viikossa Kuopio-hallissa ja koulujen saleissa. Arsenal pelaa kesällä piirin alueen muiden joukkueiden kanssa 8 vastaan 8 -sarjaa. 2007-2008-syntyneille tytöille on Juventus-niminen harrastejoukkue, joka treenaa talvella lauantaisin Lippumäen hallissa ja sunnuntaisin Jynkänlahden koululla. Lisäksi tämän vuoden aikana perustetaan harrastejoukkue 2009-2010 -syntyneille tytöille. Sitä nuorempia harrastajia varten on ikäkausijoukkueita edeltävä Mimmiliiga, jolla on tapahtumia keskiviikkoisin Kuopio-hallissa ja sunnuntaisin Lippumäen hallissa.

Jos jalkapallon harrastaminen kiinnostaa, kannattaa olla yhteydessä joukkueisiin ja kysyä tarkemmat harjoitusajat ja -paikat. Joukkueiden yhteystiedot ovat osoitteessa http://www.pallokissat.fi/joukkueet/ ja Mimmiliigasta on lisätietoja osoitteessa http://www.pallokissat.fi/mimmiliiga/.

Posted in Joukkueet, Seurauutinen.