Anna-Stina U17-maajoukkueen kanssa Itävaltaan

Pallokissojen Anna-Stina Simonen (-03) on valittu Suomen U17-tyttöjen (-02) maajoukkueeseen EM-jatkokarsintaturnaukseen 21.-31.3.2019. U17-tytöt (2002) kohtaavat Itävallan, Belgian ja Walesin EM-jatkokarsinnoissa. Turnaus pelataan Oberwartissa Itävallassa. Seitsemän lohkon voittajat selviävät järjestäjämaa Bulgarian ohella viides toukokuuta alkavaan EM-lopputurnaukseen. Suomen joukkue kohtasi viime viikolla Portugalin tuplamaaottelussa osana valmistautumistaan jatkokarsintaan. Tuloksiksi kirjattiin 4-3-voitto ja 1-1-tasapeli.

Anna-Stina Simonen ei ole ollut tämän joukkueen mukana aiemmin, mutta on ollut äärettömän hyvässä vireessä Pallokissojen B18-seurajoukkueessa.

Suomen ottelut (paikallista aikaa):

Su 24.3. klo 15 Suomi-Itävalta, Informstadion, Oberwart
Ke 27.3. klo 15 Belgia-Suomi, Informstadion, Oberwart
La 30.3. klo 15 Wales-Suomi, Informstadion, Oberwart

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/u17-tytot-valittu-em-jatkokarsintaan

Posted in Seurauutinen.