Viivi Kortelainen U17-maaotteluihin

Pallokissojen Viivi Kortelainen on valittu EM-jatkokarsintaan valmistautuvaan Suomen U17-tyttöjen (-02) maajoukkueeseen, joka matkaa maaliskuun alussa Portugaliin pelaamaan kaksoismaaottelun emäntämaata vastaan.

Päävalmentaja Marko Saloranta on nimennyt joukkueen Portugaliin ja mukana on myös pari uutta nimeä. Edessä olevat ottelut ja niiden ympärillä järjestettävä leiri ovat Salorannan mukaan äärimmäisen tärkeitä. Joukkue kokoontuu ensimmäisiin harjoituksiinsa jo Suomessa ja matkaa sitten kohti Portugalia. Heti leirin jälkeen nimetään sitten jo joukkue jatkokarsintaan.

Portugalin kohtaamisesta vastaavassa vaiheessa on kokemusta jo vuoden takaa vuotta vanhemman ikäluokan osalta ja tältä pohjalta Salorannan odotukset ovat korkealla. Suomi kohtaa Portugalin tiistaina 5.3. ja torstaina 7.3.

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/u17-tytot-nimetty-portugali-otteluihin-0

 

Posted in Seurauutinen.