Kolme Pallokissaa U16-maajoukkueleirille

Peräti kolme Pallokissojen pelaajaa – Anni Hartikainen (kuvassa keskellä), Katariina Niskanen (oikealla) ja Anna-Stina Simonen – (vasemmalla) on valittu Suomen U16-tyttöjen (2003) maajoukkueleirille Eerikkilään 4.-7.12.2018. Suomen joukkueen päävalmentajana toimiva Arttu Pitkäkangas kertoo leirin olevan ennen kaikkea pelaajakoulutustapahtuma, jossa tehdään useita nuorisomaajoukkueiden pelitavallisten asioiden opettelua tukevia palloharjoituksia ja fysiikkatestit.

Leirille on valittu 26 kenttäpelaajaa ja kolme maalivahtia, mikä mahdollistaa keskinäisen ottelun. Se pelataan itsenäisyyspäivänä torstaina. Pelaajavalinnat on tehty aikaisempien tarkkailujen sekä syksyn aikana pidettyjen alueleirien pohjalta.

U16-tytöt aloittavat EM-karsinnat syksyllä 2019. Lohkoarvonnat suoritetaan tänä perjantaina 23.11.

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/u16-tytot-leireilevat-eerikkilassa-joulukuun-alussa

Posted in Seurauutinen.