Aluesarjassa ilman tappioita

Kissat nappasivat täyden pistepotin minimimiehityksellä

12.5.2018 klo 14.30 Jäntevä - Pallokissat, 1-2

Savitaipale, tekonurmi

Pelissä: Lilja, Ilona, Vilma, Oona, Jenna, Milka, Aada, Henni, Jenny, Emma ja Anna

Ei videota.

Savitaipale toivotti vähälukuisen kissalauman auringonpaisteella vastaan. Hellelukemat tiesivät 11 pelaajan joukkueelle tuskaisia pelejä, joten hölmöilyyn ei tänään ollut varaa.

Ensimmäinen ottelu pelatiin Jäntevää vastaan, josta ei ollut juurikaan mitään ennakkotietoja. Vastustajalla oli penkillä sentään muutama vaihtopelaaja, joten kissojen kunto laitettiin puntariin heti ensimmäisessä ottelussa.

Ottelun alku oli melko varovaista pelaamista molemmilta joukkueilta. Jäntevä pääsi muutamaan puolittaiseen maalipaikkaan, mutta hienosti maalissa pelannut Emma hoiti tilanteet varmasti. Lopulta puoliajan viimeisellä minuutilla kissat hoitivat Jäntevän rajaheiton puolivaloilla ja kotijoukkue siirtyi 1-0 johtoon.

Toisella puoliajalla helle painoi enemmän vastustajan kuin kissojen jalkoja. Kissojen syöttöpeliin alkoi tulla lisää tarkkuutta kun vastustajan prässi tippui. Lopulta ottelun 48. peliminuutilla Jenny pääsi tuikkaamaan Jennan tarjoileman murtopallon maaliin.

Ansaitun voittomaalin laukoi sitten Lilja, kun ottelua oli jäljellä seitsemän minuuttia. Lilja sai kuudentoista rajalla tilaa kääntyä ja laukaista pallon maalin takanurkkaan. Kissoilta koko joukkueen hieno taistelu!

12.5.2018 klo 18.00 KTF/YJ - Pallokissat, 1-2

Savitaipale, tekonurmi

Pelissä: Lilja, Ilona, Vilma, Oona, Jenna, Milka, Aada, Henni, Jenny, Emma ja Anna

Ei videoita

Päivän toisessakin ottelussa vastustaja oli kissoille uusi tuttavuus, KTF/YJ. Ennakkotiedot olivat lähinnä se, että vastastassa on sarjajohtaja. Kissoilla oli hyvin taisteltu ottelu takana ja samalla asenteella myös tässä ottelussa oli mahdollisuudet pisteisiin.

Heti ottelun alussa nähtiin, että avausryhmitys ei toiminut. Kotijoukkue siirtyikin myös tässä ottelussa nopeasti johtoon. Laiskasti pelatun tilanteen jälkeen vastustaja pääsi laukomaan vapaasti 20 metristä pallon riman alle, eikä Liljalla ollut maalissa mitään saumaa. Valmennus pyöritti tämän jälkeen vähän kissojen pelipaikkoja, ja keskikentälle saatiin taas rakkikoiran rooli toimimaan hyvin.

Aada sai aikaan toivottua liikettä keskustaan ja kissat pääsivät koko ajan paremmin peliin mukaan. Vastustajalta puolestaan peli alkoi hidastumaan ja ensimmäisen erän lopulla sitten Oona saikin laukoa Ilonan hyvän syötön jälkeen ottelun tasoihin.

Toiselle puoliajalle painotettiin syöttöpelin tärkeyttä jos meinataan jaksaa peli loppuun asti. Puoliaikaa olikin pelattu kymmenen minuuttia kun Oona ja Jenny pelasivat nopean hyökkäyksen seinäsyötön kera, minkä Jenny päätti hyvään sijoitukseen moken jalkojen välistä maaliin.

Kissat taistelivat ottelun järkevästi ja uhrautuen loppuun asti, eikä vastustaja päässyt juurikaan hyökkäyksiin. Ottelu päättyi kissojen ansaittuun 2-1 voittoon ja kotimatka tuntuu vähän lyhyemmältä.

Kokonaisuudessaan päivä oli rankka rutistus 11 enemmän ja vähemmän terveen pelaajan voimin. Kuuteen pisteeseen saa olla koko joukkue todella tyytyväinen!

Posted in Nollaneljä.