Emmi ja Viivi U16-tyttöjen maajoukkueen mukana UEFA Development -turnaukseen

Pallokissojen Emmi Hänninen ja Viivi Kortelainen on valittu Suomen U16-tyttöjen maajoukkueeseen, joka pelaa toukokuun puolessa välissä Eerikkilässä neljän maan UEFA Development -turnauksessa. Vuonna 2002 syntyneiden ikäluokka kohtasi viime syksynä Venäjän vuotta vanhempien maajoukkueen kahdesti. Nyt kyseessä on nuorten ensimmäiset viralliset maaottelut, kun Ukraina, Unkari ja Puola saapuvat Eerikkilään 15.-19.5. Suomen otteluohjelma on tämä:

Ti 15.5. klo 17.00 Suomi – Ukraina Eerikkilä Areena
To 17.5. klo 17.00 Suomi – Unkari Eerikkilä Areena
La 19.5. klo 12.00 Puola – Suomi Eerikkilä Areena

Huu-tv näyttää Suomen ottelut suorina lähetyksinä. Lisätietoja Palloliiton sivuilla
https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/u16-tytot-uefa-development-turnaukseen-eerikkilaan

 

Posted in Seurauutinen.