Pallokissat Idän aluejoukkueessa

Tyttöjen Alueturnaus käynnistyi Eerikkilän Urheiluopistolla keskiviikkona, jolloin myös Idän aluejoukkueella oli avausottelu Helsinkiä vastaan. Ensimmäisen puoliajan Itä voitti 2-0, toinen puoliaika meni samoin lukemin Helsingille. Pisteitä laskettaessa molemmat puoliajat katsotaan omiksi otteluikseen. Puoliajan voittaja saa kolme pistettä, tasan pelattaessa molemmat joukkueet yhden pisteen, ja puoliajan hävinnyt joukkue ei saa pisteitä. Joukkue voi siis saada ottelusta maksimissaan kuusi pistettä voittamalla molemmat puoliajat.

Pallokissoista Idän aluejoukkueen avauskokoonpanossa pelasivat Anni Hartikainen, Emmi Hänninen, Viivi Kortelainen ja Katariina Niskanen, joista ensin mainittua lukuunottamatta kaikki pelasivat kokonaan myös toisen jakson. Pallokissojen pelaajista myös Petra Piirainen pääsi Alueturnauksessa otteluminuuttien makuun tullen puoliajalla vaihdosta kentälle.

Alueturnauksesta lisätietoja löytyy Palloliiton sivuilta osoitteesta https://www.palloliitto.fi/maajoukkueet/tytot/aluejoukkuetoiminta/alueturnaus-2018. Perjantain ja lauantain ottelut näytetään suorana lähetyksenä Huuhkaja TV:ssä.

 

Posted in Seurauutinen.