Pallokissat -03 Englannissa


Pallokissat -03 on parhaillaan Englannissa harjoitus- ja pelimatkalla. Keskiviikkona käytiin Manchesterissa kansallisessa jalkapallomuseossa ja katsomassa naisten cup-ottelu, missä Liverpool Ladies nuiji Sheffield FC Ladiesin kumoon lukemin 6-0. Eilen oli ohjelmassa oma ottelu Liverpool Ladies U14 -joukkuetta vastaan, tuloksena tiukka ottelu ja tappio maalein 4-2 yhdelle Euroopan parhaista joukkueista tässä ikäluokassa.

Tänään joukkuee ohjelmassa on kahdet treenit, joista ensimmäisten valmentajina ovat Preston North Endin Community Trustin opiskelijat, ja illan toiset treenit vedetään yhdessä Preston North Endin U16-tyttöjen joukkueen kanssa. Lauantaiaamuna on peli Preston North Endin U14-tyttöjä vastaan, jonka jälkeen iltapäivä ja ilta vietetään Fleetwood Townin vieraina seuraten myös heidän League One -otteluaan Rochdalea vastaan. Sunnuntaina käydään pelaamassa FootGolfia, ja ollaan saattajina naisten Premier League -ottelussa Chorley Ladies FC vs Blackpool Wren Rovers – toki myös katsotaan tämä ottelu paikan päällä. Maanantaina on ohjelmassa Deepdale stadionin kierros, ja tiistaina pelataan retken viimeinen kansainvälinen ystävyysottelu – vastassa silloind Cadley FC U14 -tytöt. Tiistai-ilta ollaan vielä Blackburn Roversin vieraana ja katsotaan heidän League One -ottelunsa Plymouth Argylea vastaan. Keskiviikkona palataakin kotiin muutama jalkapallokokemus rikkaampina.

Posted in Seurauutinen.