Lapinlahdelta tasapeli D13-pojissa

Pallokissojen suvereeni pelinhallinta riitti tällä kertaa tasapeliin Lapinlahden poikia vastaan

18.8.2017 klo 18.00 LaPa-95/white - Pallokissat, 5-5

Lapinlahti, Valio-Areena

Pelissä: Lilja, Ilona, Oona, Milka, Mona, Jenny, Emma, Elli, Anna, Iita ja Sonja

Ei videota.

Perjantaina kissojen syyskierros jatkui Lapinlahdella rästipelillä LaPa-95/white -poikia (ja yhtä tyttöä) vastaan. Isännillä oli vaihtopenkki tyhjänä, joten kissoilla oli mahdollisuus lähteä hallitsemaan ottelua ja väsyttämään vastustaja.

Heti ensimmäisistä minuuteista lähtien ottelun kuvio oli selvä. Kissat pitivät palloa viisaasti ja liikuttivat sitä nopeasti laidalta toiselle etsien murtavien syöttöjen mahdollisuutta. Vastustajan peli puolestaan lepäsi täysin yhden pelaajan varassa, joka tekikin vaarallisia nousuja heti pallon saatuaan puolustuslinjasta aina kissojen maalille asti. Kissojen urhoollinen ja uhrautuva koko kentän puolustaminen piti kuitenkin nämä sooloyritykset suurimmilta osin pois vaara-alueelta.

Oona aloitti hattutemppunsa ottelun 22. peliminuutilla survoessaan irtopallon sisään. LaPa-95 kuitenkin tasoitti ottelun 30. peliminuutilla ja siirtyi johtoon muutama minuutti myöhemmin epäsuoran vapaapotkun jälkeen tuomarin päätettyä, että flipperipallo oli palautus.

Tauolla kissoihin ja omaan tekemiseen valettiin uskoa. Painotettiin, että murtaviin syöttöihin ei ole mikään kiire ja laukaukset on saatava vähän lähempää.

Kissat käänsivätkin LaPa-95:n johdon nopeasti taas toisin päin. Ensin Oona survoi 38. minuutilla toisen osumansa maalin edestä Iitan kulmapotkun päätteeksi ja Mona heti perään upeasti suoraan ilmasta Jennyn keskityksestä.

LaPa-95 onnistui tasoittamaan kun kello näytti 50 minuuttia, mutta Oona siirti kissat kaukolaukauksella uudestaan johtoon viisi minuuttia myöhemmin ja hattutemppu oli valmis. Mona viimeisteli ottelun 66. peliminuutilla kissat ehkä vähän liiankin helpottavan tuntuiseen kahden maalin johtoon Ellin ja Liljan esityöstä.

Näytti myös siltä että vastustajankin selkäranka olisi napsahtanut ja pelihuumori kadonnut, mutta välittömästi hieman lepsun keskikentän puolustamisen ansiosta LaPa-95:n laukaus painui takakulmaan ja isännät saivat taas uutta uskoa tekemiseen. Lopulta ottelun viimeisellä peliminuutilla LaPa-95 sai tehtyä vielä tasoitusmaalin ja niin pisteet jaettiin.

Kahden maalin johdon sulaminen ottelun viimeisillä minuuteilla harmittaa tietysti paljon. Taas pitää kuitenkin katsoa kokonaisuutta ja koko joukkueen pelaamista. Pallon ja pelin hallinta oli kissoilla kiitettävää ja Joukkueena puolustaminen Annan ja Milkan johdolla erinomaista!

Posted in Nollaneljä.