D13-tyttöjen PSL-syyskierros alkoi Kokkolasta

ONS ja KPV YJ myös syyskierroksella kissoja parempia

12.8.2017 klo 12.30 Pallokissat - ONS, 1-6

Kokkola, Santahaka

Pelissä: Lilja, Ilona, Vilma I, Oona, Milka, Aada, Mona, Henni, Hilma, Jenny, Emma, Elli, Anna ja Iita

Ei videota.

Puolen Suomen Liigan syyskierros alkoi Kokkolassa ottelulla ONSia vastaan. ONS sijoittui alkuviikosta pelatussa I-tason lopputurnauksessa toiseksi joten vastaan asettui sekä sisuuntuneita että myös väsyneitä oululaisia pallotaitureita.

Kissat lähtivät peliin ennakkoluulottomasti peittämään ONSin pitkät syötöt ja haastamaan heidän nopeat kärjet juoksukilpailussa. Ensimmäiset minuutit kertoivat pelistä kaiken. Kuoppainen  Santahaan kenttä vaikeutti molempien joukkueiden syöttöpeliä ja tilanteisiin pyrittiin iskemään pallon pomppiessa huonoissa kosketuksissa.

Pallokissat pystyivät muutamaan pitkäänkin syöttöketjuun mutta ruuti oli kuivaa puolittaisissa maalipaikoissa. ONS sen sijaan rokotti välittömästi tilanteen auetessa. Kissojen maaliverkko soi ensimmäisellä puoliajalla 7. 14 ja 19. peliminuutilla.

ONS naulasi pelin lopullisesti heti toisen puoliajan alkuun. Neljä minuuttia tauon jälkeen lukemat olivat jo 0-5. Lopulta kissatkin saivat maalitilin auki 45 peliminuutilla. Monaa rikottiin vähän rangaistusalueen ulkopuolella. ONSin veskari sijoittui tilanteessa vähän huonosti ja Milkan hieno laukaus painui takakulmaan.

ONS kaunisteli lukemat vielä 1-6 ottelun lopulla.

Ottelun voittajasta ei ollut missään vaiheessa epäselvyyttä mutta kissoilla olisi pitänyt olla ottelussa vähän levänneemmät ja terävämmät jalat. Pallo kuitenkin poltteli eikä rohkeus riittänyt tämän parempaan.

12.8.2017 klo 17.00 KPV YJ - Pallokissat, 3-1

Kokkola, Santahaka

Pelissä: Lilja, Ilona, Vilma I, Oona, Milka, Aada, Mona, Henni, Hilma, Jenny, Emma, Elli, Anna ja Iita

Ei videota.

Toinen vastustaja oli KPV:n ja GBK:n yhteisjoukke. Kevätkierroksella kissat hävisivät harmittavasti yhdellä maalilla ja tällä kertaa oli revanssin paikka.

Noh, ensimmäinen puoliaika oli katastrofi. Tuomari salli fyysisen pelin ja kissat olivat siinä söpöjä pikku pentuja - tarttui varmaan pappilasta... KPV YJ voitti jatkuvasti kaksinkamppailuja ja sai painettua pelin kissojen kenttäpuoliskolle. Kaiken kukkuraksi Pallokissat lahjoittivat KPV YJ:lle kaksi maalia ilmaiseksi ja yhden emännät joutuivat jopa tekemäänkin.

Vastaavasti KPV YJ:n maalivahdin avaus jäi vajaaksi minkä Hilma luki hienosti ihan ensimmäisen puoliajan lopulla. Hyvä ykkönen ja sijoitus tyhjään maaliin.

Tauolla tilanne oli 3-1 KPV YJ:n eduksi ja kissoilla oli kaksi vaihtoehtoa: joko aletaan pelaamaan fuitsta tai lähdetään pesulle ja kotiin.

Onneksi kissat valitsivat futiksen ja toisella puoliajalla pelissä olikin ihan eri meininki. Runkopelaajat laittoivat kaiken peliin eikä mustelmia pelätty - ottelu kääntyikin heti kissoille. Monesta hässäkästä ja hyvistä laukaisuista huolimatta lisää maaleja ei kuitenkaan nähty.

Jossittelemalla peli ei parane, mutta väkisin jäi kaivelemaan se millainen ottelu olisi ollut, JOS ensimmäinenkin puoliaika olisi pelattu eikä katseltu. Tästäkin voi oppia jos vain haluaa!

Posted in Nollaneljä.