Talenttileiri päätökseen

Pallokissat järjesti onnistuneen ja kovatasoisen talenttileirin Leppävirralla 10.-12.7.2017. Mukana oli lähes 50 Itä- ja Keski-Suomen alueelta kutsutta 2002-2005 -syntynyttä tyttöpelaajaa, jotka saivat nauttia upean sään lisäksi laadukkaista harjoituksista. Valmentajina leirillä toimivat Samu Penttinen (talenttivalmentaja, Pallokissat), Pekka Niskanen (valmennuspäällikkö, Pallokissat), Aki Moilanen (valmentaja, Pallokissat), Victoria Jepson (valmentaja, Liverpool Ladies), Melissa Brown (valmentaja, Liverpool Ladies U16), Kari Pasanen (UEFA Pro -valmentaja, Mikkeli), Mika Pasanen (hankekoordinaattori, MP), Elina Utriainen (valmentaja, FC Hertta), Antti Heikkinen (valmentaja, Pallokissat C14 & E11) ja Elsa Sulku (maalivahti, Pallokissat).

 

Posted in Seurauutinen.