Helmariturnaus Eerikkilässä 18.-21.6.

2002-ikäluokan Helmariturnaus alkoi sunnuntaina 18.6. Eerikkilässä. Helmariturnaus on Suomen Palloliiton uusi pelaajakehitystapahtuma, jossa yhdistyy pelaajatarkkailu, valmennusosaamisen kehittäminen ja nuorten urheilijaksi kasvun tukeminen. Turnaus on osa vuoden aikana toteutettujen Helmaripäivien tapahtumaketjua ja osa suomalaisen jalkapalloilijan pelaajapolkua. Huuhkaja- ja Helmariturnaukset korvaavat pitkän historian omaavat Piirijoukkuecupit. Turnauksiin tullaan alueellisilla joukkueilla ja tapahtumissa korostuu valmentajien koulutus ja pelaajan laadukkaan arjen edistäminen. Helmariturnaus päättyy keskiviikkona 21.6. All Stars -otteluun, joka alkaa klo 14:10.

LOHKO A (6 joukkuetta) ja LOHKO B (4 joukkuetta), Otteluohjelmat ja tulospalvelu

Pallokissat joukkueissa Itä 1 ja Itä 2 (alueellinen yhdistelmä Keski-Suomi, Kaakkois-Suomi, Itä-Suomi):

  • Romppanen Ronja
  • Hartikainen Anni
  • Kortelainen Viivi
  • Simonen Anna-Stina
  • Hänninen Emmi
  • Niskanen Katariina
Posted in Joukkueet, Seurauutinen.