C15 varmisti pääsynsä Laura Kalmari -lopputurnaukseen

Pallokissojen C15-joukkue varmisti maanantaina pääsynsä valtakunnalliseen seurajoukkueiden väliseen Laura Kalmari -lopputurnaukseen, joka pelataan heinäkuun lopussa Kokkolassa. Karsinta lopputurnaukseen pelataan C15-tyttöjen Puolen Suomen liigassa, ja Pallokissat on kerännyt seitsemästä ottelusta 13 pistettä (neljä voittoa, yksi tasapeli, kaksi tappiota), mikä riittää pitämään joukkueen viiden parhaan joukossa eli lopputurnaukseen oikeuttavalla sijalla. Pallokissoilla on Puolen Suomen Liigassa vielä kaksi ottelua jäljellä, mutta koska pahimmat kilpakumppanit ovat jo ottelunsa pelanneet, eivät ne voi enää nousta Kissojen yläpuolelle sarjataulukossa. Lopputurnauspaikan varmistaneessa ottelussa Pallokissat voitti FC Hertan lukemin 9-0.

Pallokissojen C15-joukkueessa on tällä kaudella pelannut myös kolme Klubi-36:n pelaajaa kaksoisedustussopimuksella ja oman seuran C14-joukkueen tyttöjä.

Puolen Suomen Liiga, 5.6.2017 Litmanen

 

Posted in Seurauutinen.