Junioricupin finaaleissa tappiot

Nollaneloset palasivat tyhjin käsin kotiin Junioricupin finaaleista

4.6.2017 klo 12.00 Pallokissat - Klubi-36, 4-6

Iisalmi, Sankariniemi

Pelissä: Oona, Jenna, Milka, Jasmin, Aada, Mona, Hilma, Jenny, Emma, Anna

Video uutisen lopussa, kuvaus Ylämyllyn Yllätys, Ari Mäkiranta

Ensimmäisenä pelattiin vuotta vanhempien Cn14-sarjan finaali Klubi-36:sta vastaan. Kissat saivat otteluun salama-alun, kun Mona vei kissat 1-0 johtoon Hilman syötöstä jo ensimmäisellä peliminuutilla. Klubi ei tästä lannistunut vaan tasoitti ottelun Iitun toimesta 9. peliminuutilla ja tauolle mentiinkin 1-1 tasalukemissa.

Toista puoliaikaa oli pelattu reilu kymppi kun nyt Jenny pääsi nauttimaan Hilman syötöstä - jalka vapaaksi kymmenessä metrissä ja pallo napakasti etuyläkulmaan. Klubi ei tästäkään häkeltynyt vaan painoi koko ajan tilanteita kohti kissojen maalia. Hyvällä tuurilla ja Emman torjunnoilla maali varjeltui 65. minuutille asti kunnes Nanna sai tuikattua tasoituksen läpiajosta.

Jatko-ottelussa Klubi jatkoi siitä mihin toisen puoliajan lopulla jäi. Vaarallisia tilanteita tuli jatkuvasti ja Klubi siirtyi Iitun ja Nannan maaleilla 4-2 johtoon. Oona toi kissat vielä takaisin peliin maalinedustahässäkän päätteeksi, mutta Nanna kuittasi heti seuraavalla minuutilla Klubin johdon taas kahteen maaliin. Iitu naulasi vielä pari minuuttia ennen ottelun päätöstä 6-3 jonka Oona lopulta sai siistittyä viimeisellä minuutilla 6-4 mikä jäi myös lopputulokseksi.


 

4.6.2017 klo 15.00 Pallokissat - YLY, 1-11

Iisalmi, Sankariniemi

Pelissä: Vilma K, Oona, Ella, Henni, Siiri, Jenny, Elli, Emma, Iita, Sonja

Video uutisen lopussa, kuvaus Ylämyllyn Yllätys, Pekka

 

D13-tyttöjen finaaliin kissat saivat seitsemän tuoretta jalkaparia ja kolme edellisessä pelissä pelannutta. Ylämyllyllä oli sen sijaan mukana lähes kaksikymmentä pelaajaa, joten oli selvää, että jos ottelu muuttuu juoksukilpailuksi, niin siitä tulisi vaikeaa kissoille...

Kissojen ottelusta puuttui kuitenkin kaikki millä ottelu olisi pidetty omassa hallussa - syötöt, liike, kaksinkamppailut, taistelutahto... YLY vei lopulta ottelua miten halusi ja latoi jo ensimmäisellä puoliajalla seitsemän maalia. Toisella puoliajalla kissojen verkko heilui vielä neljästi ja Emma puolestaan rikkoi nollan vastustajan maalissa.

Loppulukemat 1-11 kertovat ottelusta suurin piirtein kaiken tarpeellisen.


 

Junioricupin finaaleissa nähtiin toivottavasti tämän kesän ikävimmät notkahdukset. Kahteen finaaliin pääseminen oli hieno saavutus, mutta itse finaalit sitten liian iso pala puolikuntoiselle kissalaumalle. Sairastelut ja vammoista toipumiset veivät parhaan terän molemmista otteluista eikä aktiivisia jalkapareja vaan ollut tällä kertaa tarpeeksi. Isoin harmistus oli taistelutahdo, täysillä pelaamisen puuttuminen.

Otteluruuhka pakotti myös miettimään tulevaa viikkoa, jolloin ratkaistaan Puolen Suomen Liigan sijoitukset. Kissojen pääsy tavoitteeseen on kuitenkin vielä ison työn takana...

 

 

Posted in Nollaneljä.