Kissoille neljä pinnaa pojilta

Poikien I-tason piirisarjassa kissoilla hyvä draivi päällä

25.5.2017 klo 10.00 KuPS/jl 04 musta B - Pallokissat, 1-1

Varkaus, Kisapuiston tekonurmi

Pelissä: Lilja, Vilma K, Oona, Jenna, Milka, Aada, Mona, Henni, Elli, Emma, Anna, Iita

Poikien I-tason piirisarja jatkui toisella kierroksella ja kissat kohtasivat heti uudestaan viime viikonlopun vastustajat, KuPS/jl 04 musta B ja KuPS/jl 05 haaste. Edellinen peli KuPS/jl 04 musta B:n kanssa oli maali-iloittelua, nyt maalien eteen joutui molemmat joukkueet tekemään täyden työpäivän.

Kissojen alku oli kuitenkin huikea. Pallo pelattiin väkisin poikien päätyyn ja sivurajan jälkeen Lilja pääsi vetopaikkaan, eikä erehtynyt. Ottelua ei oltu tuolloin pelattu vielä kahta minuuttiakaan.

Poikien pelinrakentelu pysähtyi jatkuvasti kissojen aktiiviseen puolustamiseen eteenpäin. Myös koko joukkueen uhrautuva liike alaspäin ansaitsee ison kiitoksen.

Pelin edetessä kissoilla oli mahdollisuudet naulata ottelu ja pojilla puolestaan tilaisuudet nousta tasoihin. Tasaisen ottelun kohtalaisen oikea lopptulos ratkesi 63. peliminuutilla KuPSin tasoitukseen.

25.5.2017 klo 12.00 Pallokissat - KuPS/jl 05 haaste, 6-4

Varkaus, Kisapuiston tekonurmi

Pelissä: Vilma K, Oona, Milka, Aada, Mona, Henni, Elli, Emma, Anna, Iita

Video jutun lopussa, kiitos KuPS D12 haaste kuvauksesta

Toisessa ottelussa kissoilla oli revanssin paikka. Edellisen kohtaamisen lukemat mairittelivat poikia ja nyt kissojen piti näyttää kaapin paikka. Ennen ottelua tilanne näytti kuitenkin huolestuttavalta, kun Lilja ja Jenna tippuivat vammojen vuoksi pois pelistä. Tähän otteluun oli pakko lähteä poikkeuksellisen nopealla vaihtorytmillä, jotta jalkoja riittäisi taisteluun.

Taistelun ilmentymä oli tässä ottelussa Aada, joka paukutti palloa maaliin ensimmäisellä puoliskolla hurjalla tahdilla ja merkitsi maalit 9. 11. 21. sekä 25. peliminuuteille. Välissä KuPS yritti päästä peliin mukaan kavennuksella heti Aadan toisen maalin jälkeen. Aadaa ruokittiin tekopaikkoihin loistavilla syötöillä niin Annan, kuin Monankin toimesta. KuPS kavensi lukemat 4-2 vielä ensimmäisen puoliajan lisäminuuteilla.

Jännittäväksi ottelu kääntyi 51. peliminuutilla KuPSin tullessa yhden maalin päähän. Lopulta Mona kuitenkin laittoi pallon tyhjiin Aadan laukauksen jälkeen 59. peliminuutilla ja Milka naulasi unelmavedolla pari minuuttia myöhemmin 6-3. KuPS jaksoi kuitenkin taistella loppuun asti ja kavensi loppulukemiin 6-4 viimeisellä minuutilla.

Ottelussa kissat olivat fyysisempiä ja jaksoivat vääntää koko joukkueen voimin tilanteet omille. Pojat rankasivat pienistä nukahduksista ja virheistä, eli huolellisuutta tarvitaan lisää. Molemmilla joukkueilla tuntui olevan myös varaa tuhlailla maalipaikkoja ja tällä kertaa se maksoi pojille vähintään pisteen.

 

Posted in Nollaneljä.