Poikien piirisarja tarjosi kissoille taas voiton ja tappion

21.5.2017 klo 10.00 Pallokissat - KuPS/jl 04 musta B, 6-4

Siilinjärvi, Ahmon tekonurmi

Pelissä: Lilja, Oona, Milka, Jasmin, Aada, Mona, Henni, Hilma, Elli, Anna

Ottelu alkoi hyvin tasaisesti. Ensimmäinen puoliaika mentiin tasatahtia poikien kanssa ja vaarallisia tilanteita oli molemmilla joukkueilla.

Toisen puoliajan lopussa pelissä alkoi näkyä molemmilla väsymisen merkkejä. Pojilla jalat painoivat vähän enemmän ja kissat ottivat peliä haltuun onnistuen useaan kertaan maalinteossa. Kissat pääsivätkin useisiin vetopaikkoihin ja poikien puolustus alkoi puolestaan rakoilla.

KuPSin pojat ottivat kuitenkin vielä pienen kirin tekemällä muutaman maalin vielä juuri ennen loppua. Ottelu oli kuitenkin jo ratkennut kissojen maalijuhlilla 60 minuutin jälkeen, ja näin ollen Pallokissat veivät ansaitun voiton 6-4.

21.5.2017 klo 12.00 KuPS/jl 05 haaste - Pallokissat, 5-1

Ensimmäisellä puoliajalla poikien vikkelyys vei voiton tytöistä. Jokaisessa tilanteissa oltiin hieman jäljessä ja pojat pääsivät hyvin pelaamaan eteenpäin. Omaa peliään kissat eivät juurikaan saaneet käyntiin. Pojat veivätkin ensimmäisen puoliajan 5-1.

Toisella puoliajalla kissat pystyivät selkeästi parantamaan peliään. Vaarallisia tilanteita saatiin aikaan, mutta palloa ei saatu maalin perukoille. Monet vedot viuhuivat niukasti ohi tai yli, ylärimaakin kokeiltiin muutamaan kertaan. Pojille avautui muutamia hyviä läpiajoja, mutta niistä selvittiin ilman maaleja. Tyttöjen kovaa maalihimoa ei tällä kertaa saatu tyydytettyä ja toinen puoliaika pysyi maalittomana. Ottelu päättyi siis poikien 5-1 voittoon.