Pallokissat Idän aluejoukkueessa

Tyttöjen Alueturnaus käynnistyi Eerikkilän Urheiluopistolla tiistaina, jolloin myös Idän aluejoukkueella oli avausottelu Helsinkiä vastaan. Ensimmäisen puoliajan Helsinki vei niukasti 2-1, toisella puoliajalla pelattiin maaliton tasapeli. Pisteitä laskettaessa molemmat puoliajat katsotaan omiksi otteluikseen. Puoliajan voittaja saa kolme pistettä, tasan pelattaessa molemmat joukkueet yhden pisteen, ja puoliajan hävinnyt joukkue ei saa pisteitä. Joukkue voi siis saada ottelusta maksimissaan kuusi pistettä voittamalla molemmat puoliajat.

Pallokissoista Idän aluejoukkueen avauskokoonpanossa pelasivat Nanne Ruuskanen ja Armi Winter (kuvassa), joista jälkimmäinen pelasikin koko ottelun. Myös muut aluejoukkueen Pallokissat pääsivät kiinni ottelutuntumaan, kun Petra Alaharjula, Netta Varis ja Viivi Kortelainen tulivat vaihdosta kentälle.

Alueturnauksesta lisätietoja löytyy Palloliiton sivuilta osoitteesta https://www.palloliitto.fi/maajoukkueet/aluejoukkuetoiminta-0/alueturnaus-2017. Perjantaina ottelut näytetään suorana lähetyksenä Huuhkaja TV:ssä.

Posted in Seurauutinen.