Brommapojkarna kaatui OGC-turnauksessa

Kissat kaatoi Tukholman suurseuran Brommapojkarnin OGC-turnauksessa

4.2.2017 klo 14.40 Pallokissat 04 - Brommapojkarna Tukholma, 3-0

Oulu Arina areena

Pelissä: Lilja, Vilma K, Oona, Milka, Aada, Mona, Henni, Hilma, Jenny, Emma, Anna ja Iita sekä Ylyn apurit Venla, Linnea ja Milla

Videot tulossa

Aamun pelistä suuttuneina kissat lähtivät Brommapojkarnia vastaan hyvällä jalalla. Pelin teemana oli aggressiivinen prässi mihin kissat itse olivat täällä kaatuneet. Lisäksi painotettiin kaverin auttamista.

Aada ja Milla aloittivat kärkipelaajina ja saivat peitettyä vastustajan helpon pelinrakentelun. Tämän ansiosta keskikentän oli melko helppo katkoa bromman hyökkäykset ja Milka ja Linnea hoitivat puolestaan kaikki pitkät avaukset.

Kissojen oma pelinavaus oli kaksijakoista. Välillä palloa ei saatu millään bromman aktiivisen prässin läpi vaikka tilaa siihen olikin. Toisaalta silloin kun bromman pelaajien väleihin uskalleettin sytöttää, kissat pääsivät hyviin hyökkäyksiin.

Ottelun ensimmäinen maali syntyi 16. peliminuutilla rajaheiton jälkitilanteesta. Vastustajan maalivahti arvioi tilanteen väärin ja Aada pääsi nostamaan pallon moken yli maalille, josta Oonan oli helppo laittaa pallo tyhjiin.

Helpottavan tuntuinen toinen maali puolestaan tuli kun pelikello näytti 19 minuuttia. Jenny sai omasta laukauksesta kimmonneen irtopallon rankkialueen rajalla, harhautti pari ruotsalaista ja siirti pallon Oonalle joka laukoi ottelun toisen osumansa.

Lopullisen niitin iski Milla Oonan katkottua ensin päällä bromman sivurajan.

Brommapojkarnalla oli ottelussa omat hyvät tilanteet joista paremmalla viimeistelyllä pallo olisi voinut olla parikin kertaa kissojen maalissa. Osittain tuurilla ja osittain vastustajan hermoilulla Emman maali pysyi kuitenkin tyhjänä.

Bromman ja edellisen pelin EPS viirit jaettiin Jennylle ja Emmalle. Taistelusenne saatiin kuntoon, nyt vielä ne kuuluisat helpot syötöt seuraavaan peliin...

Posted in Nollaneljä.