OGC-porukan harjoituspeli kissojen hallintaa

KuPSin pojista ei ollut tällä kertaa vastusta kissoille

28.1.2017 klo 8.00 Pallokissat 04 - KuPS D12 haaste, 6-0
Kuopio kuplahalli

Pelissä: Lilja, Vilma K, Oona, Ella, Milka, Aada, Mona, Henni, Hilma, Jenny, Emma ja Anna sekä Ylyn apurit Venla ja Milla

Videot uutisen lopussa, kuvaus Ari Mäkiranta

KuPSin D12-haasteporukka tarjosi meille mahdollisuuden valmistautuvaan peliin ennen viikon päästä alkavaa OGC-turnausta. Aikaisesta aamusta huolimatta tätä tilaisuutta ei voinut olla käyttämättä. Kun mukaan saatiin melkein koko Ouluun lähtevä porukka Ylämyllyn Yllätyksen apureita myöten, niin valmentajalla oli suuret odotukset pelistä. Meiltä puuttui ainoastaan sairastellut Iita ja lisäksi muutama pelaaja oli oman sairastelun jälkeen vasta hakemassa pientä tuntumaa pienillä minuuteilla. Pojilta puolestaan puuttui viisi avainpelaajaa joten alkuasetelmat olivat selvät - tämä on kissojen peli.

Peliin lähdettiin kokeilemaan alustavasti hieman toisenlaista ryhmitystä, 4-4-1-1 mutta kentällä pelanneista kissoista riippuen palattiin tarvittaessa myös tuttuun 4-4-2 -ryhmitykseen. 10-paikan rooli ei ollut Venkulla vielä ihan hallussa ja saakin nähdä miten Oulussa toimitaan.

Itse peli alkoi välittömästi kissojen hallinnalla ja siirryimmekin ehkä vähän liiankin helposti Venkun maaleilla kuudessa minuutissa 2-0 johtoon. 15 minuutin kohdalla tehtiin ensimmäiset suunnitellut vaihdot jonka jälkeen peli hieman tasottui. Pojat eivät kuitenkaan päässeet missään vaiheessa vaara-alueelle loistavasti puolustaneen alakerran ansiosta. Tauolle mentiin lopulta kissojen 3-0 johdossa Aadan viimeisteltyä maalin ensimmäisen puoliajan lopulla.

Toisella puoliajalla tehtiin taas paljon vaihtoja mutta vauhti ei hidastunut. Milla siirti puoliajan aluksi kissat jo 4-0 johtoon, Venla viimeisteli hattutempun ja Oona loppunumerot 6-0.

Ottelu oli meille hyvä valmistautuminen, mutta Oulussa ei tulla pääsemään näin helpolla. Hyvä puoli oli tietysti se, että tehtiin paljon maaleja, mutta niitä päästiin tekemään vaan vähän liian helposti. KuPS ei saanut pelissä yhtään oikeaa laukausta, joten maalivahdit Emma ja Lilja harjoittelivat lähinnä jalalla pelaamista. Meidän laukauksiin sen sijaan tarvitaan lisää tarkkuutta, syötöt pitää lähteä nopeammin ja ennen kaikkea lisää ääntä ja tukea kentälle.

Onnistujia oli kuitenkin koko joukkue ja tästä on hyvä lähteä Ouluun.

 

Ensimmäinen puoliaika:

Toinen puoliaika:

 

Posted in Nollaneljä.