TalviRonaltiinan toinen päivä kaksijakoinen

TalviRonaltiinan toisena pelipäivänä kissat kohtasivat Toivalan Urheilijoiden 03-04 -joukkueen ja Pallokissojen PSG:n.

7.1.2017 klo 13.45 Pallokissat 04 - Toivalan Urheilijat, 0-3
Kuopio kuplahalli

Pelissä: Lilja, Vilma K, Oona, Jenna, Ella, Milka, Mona, Henni, Sofia, Hilma, Elli, Anna ja Sonja

Video

7.1.2017 klo 20.55 Pallokissat 04 - Pallokissat PSG, 1-0
Kuopio Kuopio-halli

Pelissä: Lilja, Oona, Jenna, Ella, Milka, Jasmin, Mona, Henni, Sofia, Hilma, Jenny, Elli, Anna ja Sonja

Video

Päivän ensimmäinen peli Toivalan Urheilijoita vastaan oli juuri niin vaikea kuin sen saattoi odottaakin olevan. ToU oli ainoa TalviRonaltiinan joukkue mikä ei pystynyt nopeasti vaihtamaan 8v8-pelistä 11v11-peliin. Tämä ottelu siis pelattiin 8v8 mikä sopi myös kissoille.

ToU:n vahvuudet ja heikkoudet olivat hyvin tiedossa. Helpot laukaukset eivät mene maaliin, ToU ei lähde pelaamaan alhaalta "pikkunäppärää" vaan luottaa mielummin pitkään syöttöön vaarallisille kärkipelaajille ja tekee myös voimakkaan prässin. Ottelun tiedettiin muuttuvan koko ajan vaikeammaksi mitä kauemmin kissoilla kestää ratkaisuissa ja maalin teossa.

Ottelun alussa pallo liikkui vielä kohtalaisen hyvin kissojen alakerrassa ja paine saatiin siirrettyä sieltä Toivalan päätyyn. Väliin päästiin myös nopeisiin hyökkäyksiin mutta edelleen ratkaisut olivat ponnettomia.

Ottelun edetessä kissoille alkoi tulla taas kerran henkilökohtaisia virheitä ja liian varovaisesta pelistä ToU rankaisi lopulta kolmesti. Kissojen oma maalitili on tässä vaiheessa edelleen avaamatta ja valmentajien kuukauden positiivisen palautteen teeman vuoksi on sanottava, että Ellalla oli hyviä avauksia. Muuten olisin ollut hiljaa...

 

Toinen ottelu oli PSG:tä vastaan ja sekin meni ihan ennakko-odotusten mukaan. PSG:n tytöt tulivat koko ajan rohkeasti päälle mustelmia varomatta. Kärjestä PSG etsi Sillin nopeita jalkoja jotka meinasivatkin saada tuhoa aikaan. Osittain puolustuslinjan, osittain mokke-Monan ja osittain myös tuurin ansiosta meidän maali pysyi kuitenkin puhtaana.

Ottelun alkupuoliskolla meidän omat hyvät tilanteet tyrehtyivät viimestään PSG:n toppareihin - hyvää ja suoraviivaista puolustamista johon ei löytynyt murtopallon mentäviä rakoja. Lopulta ottelun 22. peliminuutilla Jasminin katkon jälkeen Sonja ja Sofia pelasivat seinäsyötöllä Sofian karkuun vasemmalla laidalla ja Sofian siirto keskelle tavoitti Jennyn. Jenny laukoi ensimmäisellä kosketuksella pallon 16 metristä takanurkkaan ja niin nollaneloset saivat oman maalitilin auki turnauksessa. Loppu pelistä puolustettiin hyvin ylöspäin ja niin ottelu päättyi nollanelosten tiukkaan 1-0 voittoon.

Posted in Nollaneljä.