TalviRonaltiinan ensimmäinen päivä pelattu

TalviRonaltiinan ensimmäisenä pelipäivänä kissat kohtasivat FC Siilin 03-04 -joukkueen ja Ylämyllyn Yllätyksen.

6.1.2017 klo 13.45 Pallokissat 04 - FC Siili, 0-0
Kuopio kuplahalli

Pelissä: Lilja, Vilma K, Oona, Jenna, Milka, Jasmin, Mona, Henni, Sofia, Hilma, Jenny, Elli, Anna ja Sonja

6.1.2017 klo 18.15 Pallokissat 04 - Ylämyllyn Yllätys, 1-0
Kuopio Kuopio-halli

Pelissä: Lilja, Vilma K, Oona, Ella, Milka, Jasmin, Mona, Henni, Hilma, Jenny, Elli, Anna ja Sonja

Video

Päivän ensimmäinen peli FC Siiliä vastaan pelattiin Kuopion kuuluisassa kuplahallissa missä kuulemma oli viileätä. Liekö pikkupakkanen syynä sille ettei kukaan ollut liekeissä. Kissat sai luotua useita vaarallisia tilanteita vastustajan maalille mutta vuoron perään pallo potkittiin kuplan seinille tai veskarin syliin. Vastustaja puolestaan ei paikoilla juuri juhlinut - kiitos hyvin puolustaneen keskikentän ja puolustusnelikon. Pelin rakentelu toimi myös alhaalta lähtien ja pitää olla aina tyytyväinen siihen jos saadaan rakennettua maalipaikkoja. Parannettavaa jäi viimeistelyyn ja räväkkyyteen. Ottelu päättyi 0-0 eikä ainakaan kissaleirissä oltu lopputulokseen ihan tyytyväisiä.

Toinen peli saatiin pelata Kuopio-hallissa melko hyvissä olosuhteissa tuttua vastustajaa Ylämyllyn Yllätystä vastaan. Ottelu oli Ylylle sen ensimmäinen 11v11-ottelu ja sen kyllä huomasi. Kissoilla oli mielin määrin tilaa pyörittää palloa alakerrassa ja nopeilla laidan vaihdoilla päästiin helposti eteenpäin. Sellaisesta tilanteesta syntyi myös ottelun ainoa maali kun Anna laittoi Ellile juoksupallon laitaan ja Ellin keskitys meni ylyläisen omasta jalasta maaliin. Tilanne haiskahti tosin hieman paitsiolta jota ei videolta voitu kuitenkaan 110% varmuudella näkemään...

Yly ei saanut peliään missään vaiheessa käyntiin. Osa toki voidaan laittaa ensikerran piikkiin mutta kyllä kissojen keskikenttä ja puolustuslinjan hoiti hommansa myös kiitettävästi. Kissat olivat vaan tällä kertaa parempia jokaisella pelin osa-alueella - toki maaleja pitäisi pystyä tekemään itsekin.

 

Posted in Nollaneljä.