Nanne Ruuskanen ja Anni Hartikainen lokakuun taitokissat

Anni Hartikainen (-03)

Nanne Ruuskanen (-01)

Valmentajakerho valitsi poikkeuksellisesti kaksi taitokissaa.

Lokakuun taitokissoiksi valittiin Nanne Ruuskanen (-01) ja Anni Hartikainen (-03), jotka tekivät hienot suoritukset piirin taitokilpailuissa. Nanne voitti piirinmestaruuden kultamerkkisuorituksella (yhteistulos 72.6 sekuntia) ja osoitti, että suuri määrä omatoimista harjoittelua näkyy myös taitokilpailulajien suorituksissa. Anni puolestaan epäonnistui ensimmäisessä lajissa (syöttöseinä), ja toiveet kultamerkkisuorituksesta näyttivät kariutuvan siihen. Anni kuitenkin sisuuntui ja teki huikeat suoritukset kaikissa muissa lajeissa saavuttaen lopulta piirinmestaruuskisojen kuudennen sijan kultamerkkisuorituksella (yhteistulos 82.1 sekuntia). Kumpikin sai siten myös osallistumisoikeuden valtakunnallisiin taitokilpailuihin.

Kuukauden taitokissat saivat palkinnokseen Pallokissat-pipon. Yksimielisen valinnan teki Pallokissojen marraskuun valmentajakerho. Marraskuun taitokissa valitaan seuraavassa valmentajakerhossa 4.12.2016.

Posted in Seurauutinen.