Itä-Suomen piirin taitokisat

Ennätysmäärä Pallokissoja – peräti 12 – onnistui Piirin taitokilpailuissa tekemään kultamerkin arvoiset suoritukset.

Piirin taitokilpailut pidettiin Kuopio-hallissa 29.10. Piirin mestaruuksien lisäksi karsittiin pelaajia Valtakunnallisiin taitokilpailuihin, jotka järjestetään Kuopiossa 19.-20.11.2016. Itä-Suomen piiristä Valtakunnallisiin taitokilpailuihin saivat osallistumisoikeuden kaikki E10 – C15 -ikäluokkien piirinmestarit ja ko. ikäryhmistä Piirin taitokilpailuissa kultaisen merkin suorittaneet pelaajat.

SM-kisoihin osallistumisoikeuden lunastivat ja samalla taitokilpailuiden kultamerkkisuorituksen tekivät Nanne Ruuskanen (-01, sarjansa voittaja), Viivi Kortelainen (-02, sarjansa voittaja), Anna-Stina Simonen (-03), Katariina Niskanen (-03), Ronja Aaltonen (-03), Anni Hartikainen (-03), Jenny Rautiainen (-04), Vilma Huttunen (-05), Pilvi Ukkonen (-06) ja Minja Hattunen (-06).

F-junioreille ei ole sarjaa Valtakunnallisissa taitokilpailuissa, mutta piirin taitokilpailuissa kultamerkkisuorituksen tekivät Pallokissoista Lotta Haarus (-08) ja Aino Muona (-08).

piirin-taitokisat-td13-palkintojen-jako-2016-10-29

Posted in Nollakolme.