Pallokissojen uusi päävalmentaja on Aki Moilanen

akimoilanenNaisten Liigassa pelaavan Pallokissojen edustusjoukkueen päävalmentajaksi on valittu Aki Moilanen.

Aki on toiminut valmentajana pääkaupunkiseudulla useiden vuosien ajan: naisten jalkapallon korkeimmalla sarjatasolla päävalmentajana ja maalivahtivalmentajana mm. FC Espoossa ja Tikkurilan Palloseurassa (TiPS) sekä maalivahtivalmentajana Käpylän Pallossa (KäPä) ja Pallokerho Keski-Uusimaan (PKKU) riveissä. Vuodesta 2001 alkaen Aki Moilanen on ollut Suomen Maajoukkueen maalivahtivalmentajana (TU18, U19, TU21, Naisten maajoukkue) ja Naisten Maajoukkueen mukana EM-lopputurnauksissa vuosina 2009 ja 2013. Hän jatkaa edelleen tyttöjen TU18-maajoukkueen mukana.

Peruskoulutukseltaan Aki Moilanen on liikuntaneuvoja. Hän suorittaa tällä hetkellä Liikunnanohjaajan AMK tutkintoa Vierumäellä.

Aki Moilanen ottaa edustusjoukkueen haltuunsa Ollipekka ”Opo” Ojalan siirtyessä uusiin tehtäviin tämän kauden jälkeen. Vuoden mittainen valmentajasopimus sisältää optiovuoden. ”Olen todella innoissani tästä uudesta haasteesta. Olen halunnut jalkapallosta itselleni ammatin, ja nyt se on mahdollista”, kertoo Pallokissojen uusi päävalmentaja.

Pallokissojen valmennuspäällikkö Pekka Niskanen kommentoi tuoretta sopimusta seuraavasti: ”Aki Moilanen tuo raikasta näkemystä ja uutta verta edustusjoukkueen valmennukseen.  Maajoukkuetoiminnan kautta hän tuo tullessaan osaamista kansainväliseltä huipulta ja tietotaitoa siitä vaatimustasosta, mitä pelaajilta tällä hetkellä vaaditaan matkalla kohti maajoukkuetasoa ja ammattilaisuutta.”

 

Lisätietoja valmennuspäällikkö Pekka Niskaselta.

Posted in Seurauutinen.