Helmariturnaus Eerikkilässä 16.-19.6.2019

2004-ikäluokan Helmariturnaus on käynnissä Eerikkilässä. Helmariturnaus on Suomen Palloliiton pelaajakehitystapahtuma, jossa yhdistyy pelaajatarkkailu, valmennusosaamisen kehittäminen ja nuorten urheilijaksi kasvun tukeminen. Turnaukset ovat osa vuoden aikana toteutettujen Helmari- ja Huuhkajapäivien tapahtumaketjua ja osa suomalaisen jalkapalloilijan pelaajapolkua. Tapahtumat antavat työkaluja pelaajien laadukkaaseen arkiharjoitteluun.

LOHKO A (6 joukkuetta) ja LOHKO B (4 joukkuetta), Otteluohjelmat ja tulospalvelu

Pallokissat joukkueissa Itä 1 ja Itä 2 (alueellinen yhdistelmä Keski-Suomi, Kaakkois-Suomi, Itä-Suomi):

  • Oona Korolainen
  • Saga Kaikkonen
  • Anna Sipari
  • Milka Kuosmanen
  • Aada Lesch
  • Jenny Rautiainen
Posted in Joukkueet, Seurauutinen.