Pallokissat E11 heittäytyy peliin

Pallokissojen E11 -joukkueen sunnuntaisessa Tenavaliigapäivässä riittää vauhtia ja sähinää. Eevi heittäytyy ja torjuu pallon maaliviivalta, Alisa käynnistää nopean vastahyökkäyksen, syöttää Pepille, joka ohittaa vastustajan ja siirtää pallon Saijalle, joka laukoo kovaa kohti maalia. Toisella kentällä Helmi taklaa vastustajan irti pallosta, Jessica raataa kentän päästä päähän, ja Anni pitää puolustuksen rakenteet kasassa. Posket ovat punaiset, hengitys puuskuttaa, mutta jalat tikkaavat vielä tehokkaasti ja antavat pallolle kyytiä. Tämä on kivaa, aurinko paistaa, peli kulkee ja saa olla kavereiden kanssa!

 

E11-joukkueen alkukesä on täynnä tapahtumia. Treenejä on kolme kertaa viikossa, niiden lisäksi pelataan monenlaisissa sarjoissa. Parin viikon välein Kuopion jalkapallostadionilla pelattavat Tenavaliiga-pelit ovat keveitä välipaloja ja niissä saa pelata poikiakin vastaan. Palloliiton Itä-Suomen piirin alueella päästään mittaamaan tasoa oman ikäluokan sarjan lisäksi vuotta vanhempien sarjassa. Ikäluokka on myös mukana Palloliiton Keski-Suomen valmennuskeskuksen kehittymisen seurannassa, ja siihen liittyvät fysiikkatestitkin ehditään pitää Kuopio-hallissa ennen varsinaista seurantatapahtumaa Jyväskylässä. Ja taitokilpailutkin kolkuttelee ihan nurkan takana muiden tapahtumien lomassa. Heinäkuussa heti Wasa Cupin jälkeen pidetään sitten vähän aikaa taukoa ja ladataan akkuja loppukesää varten. Siellä on sitten vastassa muiden tapahtumien ohella ainakin Jyväskylässä pelattava Hippo-turnaus.

Joukkueeseen on tämän kauden aikana tullut mukaan puolenkymmentä uutta tyttöä, jotka ovat erinomaisen hyvin päässeet sisälle joukkueeseen. Osaavat valmentajat huomioivat harjoitus- ja pelitapahtumissa eri tilanteessa olevat ja eri tahtiin kehittyvät pelaajat ja pyrkivät järjestämään jokaiselle omantasoisia haasteita auttamaan onnistumisten kokemuksissa sekä oppimisen ja kehittymisen kannalta sopivissa haasteissa. Joukkueeseen otetaan vieläkin uusia pelaajia, ja myös innokkaille vanhemmille löytyy haluttaessa vapaaehtoisrooleja joukkueen sisältä.

 

Joukkueen toiminnasta tietoa myös joukkueen omilla nettisivuilla osoitteessa http://www.pallokissat.fi/nollakahdeksan/

Posted in Nollakahdeksan, Seurauutinen, Uncategorized.