Uusin harrastejoukkue on Juventus

Pallokissojen uusin harrastejoukkue sai aloituspalaverissaan kutsumanimekseen Juventus. Nimeämiskäytäntö seuraa Pallokissojen harrastejoukkueiden perinteitä lainata kutsumanimensä suurilta eurooppalaisilta jalkapalloseuroilta (United, City, PSG, Arsenal, Juventus).

Pallokissat Juventus on aloittanut toimintansa jo viime vuoden loppupuolella, ja mukana onkin jo joukkueellinen innokkaita lajin harrastajia. Mukaan mahtuu vielä hyvin ja uusia harrastajia otetaan mielellään mukaan. Juventus treenaa kaksi kertaa viikossa: talvikaudella maanantaisin klo 16:15-17:30 Kuopio-hallissa ja keskiviikkoisin klo 18:30-20:00 Kuplassa. Samat viikonpäivät on tarkoitus säilyttää myös kesän harjoitteluvuoroissa.

Pallokissojen muihinkin harrastejoukkueisiin voi liittyä mukaan, jos kilpailuorientoitunut pelaaminen ei vaikkapa muiden harrastusten vuoksi onnistu. Harjoitusajat löytyvät joukkueiden omilta nettisivuilta:

Juventus (-07-08 -syntyneet)

Arsenal (-05-06 -syntyneet)

B2 (ent. PSG, -03-04 -syntyneet)

United (-02-syntyneet ja sitä vanhemmat)

FC Minna (aikuisten naisten joukkue)

 

Posted in Seurauutinen.