Pallokissoja U16-maajoukkueleirille

Pallokissojen pelaajia valittiin taas kerran Suomen U16-tyttöjen (2003) maajoukkueleirille, joka kokoontuu Eerikkilään helmikuussa. Valituista pelaajista Anni Hartikainen (kuvassa keskellä) siirtyi vähän aikaa sitten KuPS:n kirjoille naisten edustusjoukkueeseen, Katariina Niskanen (oikealla) ja Anna-Stina Simonen (vasemmalla) ovat edelleenkin Pallokissojen kirjoilla.

Päävalmentaja Marko Saloranta on nimennyt 11. – 14. helmikuuta pidettävälle leirille 30 pelaajan vahvuisen ryhmän. Ensimmäisenä leiripäivänä on testit, toisena kaksi harjoitustapahtumaa ja kolmantena on ottelu Helsinki Football Academya vastaan. 03-ikäluokalla on edessä tiivistahtinen vuosi ja maajoukkuetapahtumien antamat eväät arkeen ovat Salorannan mukaan pelaajille erittäin tärkeitä. Maajoukkueen lisäksi pelaajat ovat mukana aluejoukkuetoiminnassa, joka huipentuu alueturnaukseen huhtikuun lopussa.

UEFA Development -turnaus pelataan Eerikkilässä jo toukokuussa, keskikesällä Ruotsissa pelataan perinteisesti kovatasoinen avoin PM-turnaus ja sen jälkeen edessä on vielä kaksoismaaottelu ennen syksyllä alkavia EM-karsintoja.

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/u16-tytot-avaavat-vuoden-helmikuun-leirilla

Posted in Seurauutinen.