Viivi Kortelainen U17-maajoukkueleirille

Pallokissojen Viivi Kortelainen on nimetty Suomen U17-tyttöjen (2002) maajoukkueleirille, joka kokoontuu Eerikkilässä marraskuun viimeisellä viikolla.

Päävalmentajana leirillä toimivan Valtteri Kumpuniemen mukaan leirin tarkoituksena on jatkaa eteenpäin syksyn EM-karsinnoista ja testien kautta antaa pelaajille ja valmentajille eväitä arkiharjoitteluun talvea varten. Testeissä mitataan pelaajien nopeutta, ketteryyttä ja kestävyyttä. Leirin aikana U17-maajoukkue pelaa myös ottelun PPJ:n poikia vastaan. Tarkoituksena on sitä kautta saada tietoa pelillisestä tilanteesta ja paneutua niihin asioihin, mihin jäätiin EM-karsinnoissa – ennen kaikkea hyökkäyspeliin, kertoo päävalmentaja Kumpuniemi.

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/u17-tytot-2002-nimetty-leirille-eerikkilaan

 

Posted in Seurauutinen.