Viivi Kortelainen U17-tyttöjen EM-karsintaan

Pallokissojen Viivi Kortelainen on nimetty Suomen U17-tyttöjen maajoukkueeseen (2002), joka lähtee kamppailemaan jatkopaikoista EM-karsinnassa lokakuun lopun karsintaturnauksessa Montenegrossa. Suomi kohtaa karsintaturnauksessa emäntämaa Montenegron ohella Romanian ja Italian. Karsinnan 11 lohkosta kustakin kaksi parasta etenee suoraan jatkokarsintaan, johon pääsee myös neljä parasta lohkokolmosta.

Suomen ottelut (paikallista aikaa)
Ma 22.10. klo 12.00 Romania – Suomi Trešnjica Stadium, Golubovci
To 25.10. klo 12.00 Suomi – Montenegro DG Arena Lješkopolje, Podgorica
Su 28.10. klo 12.00 Suomi – Italia Gradski Stadion, Podgorica

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/u17-tytot-nimetty-em-karsintaan-montenegroon

 

Posted in Seurauutinen.