Anni Hartikainen U16-maajoukkueeseen

Pallokissojen Anni Hartikainen on valittu Suomen U16-tyttöjen (2003) maajoukkueeseen, joka kohtaa ikäluokan ensimmäisissä maaotteluissa lokakuussa Eerikkilässä naapurimaa Ruotsin kahdesti.

Joukkueen päävalmentajana leirillä ja Ruotsi-otteluissa toimii Arttu Pitkäkangas, joka on nimennyt 20 pelaajan ryhmän edessä olevalle ensimmäiselle maaotteluleirille. Pitkäkankaan mukaan Helmaripäivät ja kesän Helmariturnaus olivat tapahtumia, joiden pohjalta valintoja on pitkälti tehty. Myös C15-tyttöjen Laura Kalmari -lopputurnaus Kuopiossa oli tärkeä tapahtuma tarkkailun kannalta.

Maajoukkuetoiminnan ensi askeleita otetaan Ruotsi-otteluiden jälkeen joulukuun alun leirillä, johon mukaan tulee nyt nimettyä suurempi ryhmä pelaajia. Nyt edessä oleva maajoukkueleiri on pitkälti pelaajille totuttautumista maajoukkuetoiminnan arkeen ja vaatimuksiin. Toki samalla pelitapaa aletaan ajamaan sisään ja kaksi ottelua tarjoavat hyvän mittarin siitä missä tässä vaiheessa ollaan.

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/u16-tytot-nimetty-ensimmaiselle-maajoukkueleirille

 

Posted in Seurauutinen.