Pallokissoja U19-tyttöjen EM-karsintaan

Kolme Pallokissojen pelaajaa – Saana Hartikainen (kuvassa), Filippa Kilponen ja Jasmin Leppioja – on nimetty U19-tyttöjen maajoukkueeseen, joka matkaa syys-lokakuun vaihteessa kohti Unkaria ja EM-karsintaturnausta. Suomi lähtee karsintaan hiukan poikkeuksellisista lähtökohdista marraskuussa pelattavan U17-tyttöjen MM-lopputurnauksen myötä. Käytännössä kaikkien Euroopan maiden tavoin joukkue koostuu yleensä kahden ikäluokan pelaajista, mutta nyt vuotta nuorempia pelaajia on mukana vain kaksi. Karsintalohkon kaksi parasta sekä lisäksi kaksi parasta lohkokolmosta 12 karsintalohkosta etenevät kevään EM-jatkokarsintaan. EM-lopputurnaus 2019 pelataan heinäkuussa Skotlannissa.

Suomen ottelut EM-karsinnassa:
Ke 3.10. klo 15.30 Suomi – Makedonia Dabas
La 6.10. klo 15.30 Suomi – Moldova Dabas
Ti 9.10. klo 15.30 Unkari – Suomi Üllo

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/u19-tytot-nimetty-em-karsintaan-unkariin

 

Posted in Seurauutinen.