Pallokissat voittoihin T15-aluesarjassa

Pallokissat voittivat T15-aluesarjan kevätkierroksen häviämättä yhtään ottelua

16.6.2018 klo 12.30 Pallokissat - FC LaPa, 16-0

Kuopio, Itkonniemen nurmikenttä

Pelissä: Lilja, Ilona, Vilma, Oona, Henni, Jenna, Milka, Aada, Jenny, Emma, Anna ja Sonja sekä nollakolmosista Johanna.

T15-aluesarjan kevätkierroksen viimeiset ottelut pelattiin loistavassa kelissä Kuopion Itkonniemen kovalla ja kuivalla nurmikentällä. Päivän ensimmäisessä ottelussa kissat saivat vastaan sarjan viimeisenä majailevan ja vajaamiehisen FC LaPan Lappeenrannasta. Tähän otteluun päätettiinkin lähteä panostaen hyökkäykseen, jotta päästäisiin harjoittelemaan koko kevään yskinyttä maalintekoa.

Vastustaja joutuikin antautumaan jo heti ensimmäisellä peliminuutilla, eikä kissat antaneet vieraille tämän jälkeenkään mitään mahdollisuuksia. Paremmalla viimeistelyllä ottelu olisi repsahtanut jo ensimmäisellä puoliajalla, mutta nyt tauolle mentiin kissojen 4-0 johdossa. Lappeenrantalaisten muutamat nopeat hyökkäykset pysähtyivät joko kissojen kolmen puolustajan linjaan tai Liljan torjuntoihin.

Toisella puoliajalla vastustajan vajaalla pelaaminen alkoi sitten näkyä ja pahasti. Kissat saivat hyvän hyökkäyspeli- ja maalintekoharjoituksen naputellen pitkin toista puoliaikaa lopulta 12 maalia ja lopputulokseksi 16-0.

16.6.2018 klo 16.00 Pallokissat - Yllätys, 1-0

Kuopio, Itkonniemen nurmikenttä

Pelissä: Lilja, Ilona, Vilma, Oona, Henni, Jenna, Milka, Aada, Jenny, Emma, Anna ja Sonja sekä nollakolmosista Johanna.

Ottelusta Ylyn video sivun lopussa.

Päivän toisessa ottelussa vastaan asettui tuttuakin tutumpi Yllätys. Ottelun panoksena oli kissoilla sarjan kevätkierroksen voitto ja siihen tarvittiin tästä ottelusta vielä kaikki kolme pistettä. Lisäksi ottelu oli nollanelosten viimeinen Alueellisen kehittymisen seurannan tapahtuma. Pelaajat saivatkin otteluun Palloliitolta Polarin syke- ja liikkumisenseurantayksiköt, joiden data kertoo lahjomattomasti sen millainen rasitus ottelussa on ollut.

Itse ottelu oli suoraan tutusta käsikirjoituksesta. Yllätys painaa alussa päälle niin kauan kuin jalat riittää ja tällä kertaa niitä riitti vajaat kymmenen minuuttia. Kissat selvisivät painostuksesta ilman suurempaa hätää ja saivat käännettyä ottelua koko ajan enemmän omaan hallintaansa. Laukaukset lähtivät kuitenkin aivan liian kaukaa, eikä niistä ollut Ylyn maalivahdille edes lämmittelyksi.

Ottelun lähestyessä 20. peliminuuttia kissojen nopea hyökkäys ajautui kulmapotkuksi. Kulmurissa pallo jäi pyörimään Ylyn maalin eteen, mistä Anna lopulta viimeisteli varmasti kissat 1-0 johtoon.

Molemmat joukkueet saivat ottelun edetessä hyviäkin maalipaikkoja, mutta ne hukattiin huonohin viimeistelyihin tai maalivahtien hyviin torjuntoihin. Lopulta erotuomari vihelsi ottelun päättyneeksi, ja näin ollen kissat saivat juhlia ottelun ja sarjakierroksen voittoa.

Pallokissat - Yllätys, T15-aluesarja 16.6.2018

Posted in Nollaneljä.