Kaksi Pallokissaa Helmariturnauksen All Stars -joukkueisiin – Itä 1 hopealle

Tänään päättyneessä Helmariturnauksessa kolmen piirin alueelta (Itä-Suomi, Keski-Suomi, Kaakko) koottu Itä 1 -joukkue sijoittui hienosti toiseksi. Loppuottelussa Etelä 1 oli parempi maalein 4-1. Itä 1 -joukkueessa pelasi peräti seitsemän Pallokissojen pelaajaa: Meeri Karjalainen, Ronja Aaltonen, Anni Hartikainen, Siina Jauhiainen, Anna Jäntti, Katariina Niskanen ja Anna-Stina Simonen. Lisäksi Anni Hartikainen ja Anna-Stina Simonen valittiin turnauksen All Stars -joukkueisiin.

Helmari- ja Huuhkajaturnaus on Suomen Palloliiton uusi vuonna 2017 aloitettu pelaajakehitystapahtuma, jossa yhdistyy pelaajatarkkailu, valmennusosaamisen kehittäminen ja nuorten urheilijaksi kasvun tukeminen. Turnaus on osa vuoden aikana toteutettujen Helmaripäivien tapahtumaketjua ja osa suomalaisen jalkapalloilijan pelaajapolkua. Tapahtumat antavat työkaluja pelaajien laadukkaaseen arkiharjoitteluun.

 

Posted in Seurauutinen.