Kymmenen Pallokissaa Helmareihin

Peräti kymmenen Pallokissaa valittiin T15-tyttöjen (-03) Idän joukkueisiin (Itä 1, Itä 2) valtakunnalliseen Helmariturnaukseen, joka pelataan Eerikkilässä 17.-20.6.2018. Helmariturnaus on Suomen Palloliiton uusi vuonna 2017 aloitettu pelaajakehitystapahtuma, jossa yhdistyy pelaajatarkkailu, valmennusosaamisen kehittäminen ja nuorten urheilijaksi kasvun tukeminen. Turnaus on osa vuoden aikana toteutettujen Helmaripäivien tapahtumaketjua ja osa suomalaisen jalkapalloilijan pelaajapolkua. Tapahtumat antavat työkaluja pelaajien laadukkaaseen arkiharjoitteluun.

Itä 1 -joukkueeseen tulivat Pallokissoista valituksi Meeri Karjalainen, Anna Jäntti, Ronja Aaltonen, Siina Jauhiainen, Anni Hartikainen, Katariina Niskanen ja Anna-Stina Simonen. Itä 2 -joukkueeseen valittiin Anniina Tuononen, Mette Munter ja Aada Ahonen.

Helmariturnauksesta lisätietoa Palloliiton sivuilla.

 

Posted in Seurauutinen.