Taitokilpailuissa hyvä tulostaso

Pallokissojen taitokilpailut saatiin järjestettyä torstaina erinomaisissa olosuhteissa Kuopion jalkapallostadionilla. Myös tulostaso oli hyvä, sillä yhteensä 73 osallistujasta peräti 41 teki merkkisuorituksen. Kultaisia merkkejä saavutetiin kuusi (Katariina Niskanen ja Anni Hartikainen, C15, Oona Korolainen, C14, Vilma Huttunen, D13, Pilvi Ukkonen, D12 ja Pouta Ukkonen, F9). Hopeisia merkkejä saatiin 15 ja pronssisia 20. Kulta- ja hopeamerkkisuoritukset oikeuttavat lauantaina 27.10.Kuopio-hallissa järjestettävään piirin taitokilpailuun. Valtakunnalliset taitokilpailut järjestetään Imatralla 1.12.2018. Itä-Suomen piiristä Valtakunnallisiin taitokilpailuihin saavat osallistumisoikeuden kaikki E10 – C15 -ikäluokkien piirinmestarit ja ko. ikäryhmistä Piirin taitokilpailuissa kultaisen merkin suorittaneet pelaajat.

Pallokissojen taitokilpailut järjestetään myös 30.8., jolloin voi yrittää uudemman kerran saalistaa kulta- ja hopeamerkkisuorituksia.

Pallokissojen taitokilpailuiden kaikki tulokset ovat nähtävissä Palloliiton sivuilla.

 

Posted in Seurauutinen.