Saana Hartikainen U18-tyttöjen maajoukkueleirille

Pallokissojen Saana Hartikainen (-00) on valittu Suomen U18-tyttöjen maajoukkueleirille Pajulahden liikuntakeskukseen 5.-7.6.2018. Kolmipäiväinen leiri on joukkueelle osa valmistautumista syksyllä alkaviin U19-ikäluokan EM-karsintoihin. Leirin aikana maajoukkue pelaa yhden ottelun, kun Ilveksen Naisten Liigan joukkue kohdataan leirin päätteeksi torstaina 7.6. klo 17:00. Suomi kohtaa lokakuun EM-alkukarsinnassa Unkarissa emäntämaan, Moldovan ja Makedonian.

Saana on murtautunut tällä kaudella Pallokissojen edustusjoukkueen kokoonpanoon pelaten Kissojen kahdessa edellisessä Naisten Liigan ottelussa täydet minuutit. Sen lisäksi Saana on pelanut farmiseura KuFu98:n riveissä kaksi ottelua Naisten Ykköstä ja juniori-ikäisenä myös B-tyttöjen SM-karsintasarjan ottelut talven aikana.

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/u18-tytot-nimetty-maajoukkueleirille

Posted in Seurauutinen.