PSG kaatui T15-aluesarjassa

Pallokissojen keskenäinen T15-aluesarjan ottelu nollanelosten hallinnassa

22.5.2018 klo 19.00 Pallokissat - Pallokissat PSG, 5-1

Kuopio, Rauhalahti

Pelissä: Lilja, Ilona, Vilma, Oona, Jenna, Milka, Aada, Henni, Emma, Anna, Iita ja Sonja. Lisäksi nollaviisi-apurit Niitty ja Saga

Ei videota.

T15-aluesarjan yksittäinen ottelu pelattiin pallokissojen kesken, kun aurinkoisella, kovalla ja kuivalla Rauhalahden nurmikentällä vastakkain asettuivat nollaneloset ja Pallokissat PSG.

PSG sai otteluun täydellisen alun siirtymällä 1-0 johtoon heti toisella peliminuutilla. Puolustuksessa hieman nukuttiin ja PSG:n Saga sai laittaa pallon tyhjään maaliin parista metristä.

Maali oli sopiva herätys nollanelosille ja ottelu otettiin nopeasti haltuun. Alakerran syöttöketjut olivat pitkiä ja tarpeeksi nopeita jolloin PSG:n prässi väsyi ja koko joukkue joutui vetäytymään. Keskikentän hyvä työ puolestaan johti nopeisiin pallonriistoihin, eikä PSG päässyt enää hätyyttelemään nollanelosten maalia.

Ansaittu tasoitus tuli 18. peliminuutilla kulmapotkusta. Iitan pallo tuli suoraan Aadan päähän eikä vastustajan maalivahdilla ollut mitään mahdollisuuksia. Ensimmäisen puoliajan lopulla Oona teki vielä kaksi maalia, ensimmäisen hyvällä kaukolaukauksella reilusta paristakymmenestä metristä ja toisen sijoittamalla Hennin tarjoileman seinäsyötön maalin takanurkkaan.

Toinen puoliaika jatkui nollanelosten kovalla hyökkäyspaineella, mikä johti heti toisella minuutilla maaliin. Aada ja Lilja pelasivat Ilonan vauhtiin ja lopulta irtopallo kimpoili Niitylle. Niitty laukoi rangaistusalueen takaa hienosti pallon maaliin. Loppulukemat 5-1 viimeisteli Oona hattutempulla, tällä kertaa vaparista, mikä saatiin taas pitkän hyökkäyksen päätteeksi.

Ottelun lopussa nähtiin vielä useita hyviä palloja PSG:n linjan läpi, mutta viimeistelyssä pitäisi olla vähän röyhkeämpi. Saatiinpa vielä rankkikin tolppaan ja edessä olisi siis ensi viikolla harjoituksissa uusi rankkikisa...

Posted in Nollaneljä.