Pallokissat vahvasti esillä U16-tyttöjen maajoukkueessa

Suomen U16-tyttöjen hienot ottelut ja Pallokissojen menestyminen niissä jäivät hiukan U17-tyttöjen maajoukkueen upeiden tulosten ja saavutusten varjoon, mutta ansaitsevat kyllä oman hehkutuksensa. Eerikilässä pelatussa U16-tyttöjen UEFA Development -turnauksessa Suomi voitti kaikki ottelunsa (Suomi-Ukraina 3-0, Suomi-Unkari 3-0, Puola-Suomi 2-3), ja Pallokissojen Viivi Kortelainen onnistui maalinteossa kaikissa kolmessa ottelussa. Viivi oli myös Suomen joukkueen kapteeni Unkari-ottelussa, missä Pallokissojen Emmi Hänninen oli myös avauskokoonpanossa pelaten koko ottelun.

Viiviltä ja Emmiltä upeat maajoukkuedebyytit ja vahvat näytöt tulevaisuutta ajatellen. Tyttöjen ja samalla koko Suomen U16-tyttöjen maajoukkueen onnistumisia voi jälkikäteen ihailla Palloliiton videokoosteissa:

Suomi-Ukraina
Suomi-Unkari
Puola-Suomi

 

Posted in Seurauutinen.