Aluesarjasta kissoille tasuri

Klubi-36 ja kissat tuhlailivat maalipaikkoja T15-aluesarjassa

29.4.2018 klo 10.30 Pallokissat - Klubi-36/03, 1-1

Kuopio, Lippumäen tekonurmi

Pelissä: Lilja, Vilma, Milka, Oona, Aada, Henni, Jenny, Emma, Anna sekä nollakolme-apurit Siina, Mette ja Iiris ja nollavitosista Sanni ja Iris

Ei videoita

Pallokissat kohtasivat T15-aluesarjan toisessa ottelussaan Klubi-36 Iisalmesta. Ottelu pelattiin loppujen lopuksi Lippumäen tekonurmella kun alkuperäinen pelipaikka Litmanen oli edelleen valkoisena.

Klubi-36 sai otteluun salama-alun, kun #35 pisti pallon maaliin jo ottelun toisella peliminuutilla. Peli kääntyi kuitenkin pian kissojen hallinnaksi hyvän syöttöpelin ansiosta. Klubi-36 pääsi iskemään aina väliin nopeita vastahyökkäyksiä, mutta avoimetkaan maalipaikat eivät kelvanneet. Lopulta 16. peliminuutilla kissojen nopea laitahyökkäys Meten ja Iiriksen kautta tuotti hyvän pallon boxiin, josta Jenny tuikkasi ansaitun tasoituksen.

Toisella puoliajalla molempien joukkueiden valmentajat repivät kilpaa harvenevia hiuksiaan. Syynä oli vuoron perään huolimaton pelailu ja vielä huolimattomampi viimeistely. Kun kummallekaan joukkueelle ei maalinteko maistunut, niin pisteet jaettiin ottelun jälkeen 1-1 tasatuloksella.

Alla video pelistä.

 

Posted in Nollaneljä.