Viivi Kortelainen Alueturnauksen maalitykkinä

Lauantaina päättyneen Alueturnauksen paras maalintekijä oli Pallokissojen Viivi Kortelainen, joka teki turnauksessa yhteensä kuusi osumaa. Viimeisessä ottelussa Itä pelasi Uusimaan kanssa ensimmäisellä jaksolla tasan 2-2 ja hävisi jälkimmäisen jakson maalein 1-2 Viivin tehdessä Idän kaikki kolme maalia.

Idän joukkueen turnausmenestys oli mainio – lopputuloksena hieno kolmas sija. Viivin lisäksi Emmi Hänninen ja Katariina Niskanen (-03) pelasivat turnauksen kaikki ottelut kokonaisuudessaan. Petra Piirainen hääri Viivin parina hyökkäyksessä, ja Anni Hartikainen (-03) kärsi kahdessa viime ottelussa harmillisesta loukkaantumisesta.

Viivi Kortelaisen hienon turnauksen kruunasi valinta turnauksen All Stars -joukkueeseen, mikä julkistettaneen kokonaisuudessaan Palloliiton sivuilla: https://www.palloliitto.fi/splturnaus/u16-tytot-alueturnaus

 

 

Posted in Seurauutinen.