Kissat tehokkaina Alueturnauksessa

Tyttöjen Alueturnaus jatkui Eerikkilän Urheiluopistolla perjantaina kesäisessä säässä. Turnauksessa pisteitä laskettaessa molemmat puoliajat katsotaan omiksi otteluikseen, missä puoliajan voittaja saa kolme pistettä, tasan pelattaessa molemmat joukkueet saavat yhden pisteen, ja puoliajan hävinnyt joukkue ei saa pisteitä. Joukkue voi siis saada ottelusta maksimissaan kuusi pistettä voittamalla molemmat puoliajat.

Torstain ottelussa Itä voitti Lännen ensimmäisellä jaksolla Pallokissojen Viivi Kortelaisen maaleilla 2-0, toinen jakso hävittiin 1-3 Viivin tehdessä Idän ainokaisen.

Idän aluejoukkueessa Viivin lisäksi täydet minuutit pelasivat Emmi Hänninen ja Katariina Niskanen. Petra Piirainen pelasi ensimmäisen jakson. Oheisella videolla Viivi Kortelainen tekee ottelun ensimmäisen maalinsa Katariina Niskasen syötöstä.

Alueturnauksesta lisätietoja löytyy Palloliiton sivuilta osoitteesta https://www.palloliitto.fi/maajoukkueet/tytot/aluejoukkuetoiminta/alueturnaus-2018. Lauantainakin ottelut näytetään suorana lähetyksenä Huuhkaja TV:ssä.

Posted in Seurauutinen.