Pallokissoille Fortum Tutor –tuki 2018-19

Palloliiton liittohallitus päätti kokouksessaan 14.8. seuroista, jotka ovat oikeutettuja saamaan talenttivalmennustukea vuosien 2018-19 ajan sekä Fortum Tutor –tukea saavat seurat ajalle 1.9.2017 – 31.12.2019.

Talenttivalmennus ja Fortum Tutor -toiminta tukevat suomalaisen jalkapallon strategian ydintä, jonka keskiössä on pelaajan menestyksekäs kehittäminen seuran laadukkaassa toimintaympäristössä sekä osaavien että koulutettujen lasten ja nuorten valmentajien määrän kasvu.

Fortum Tutor -ohjelma on lasten vaiheeseen suunnattu kehityshanke, jonka tavoitteena on alle 12-vuotiaiden valmennusosaamisen vaikuttavuuden vahvistaminen ja valmennuksen laadun nostaminen sekä omassa että lähialueen yhteistyöseuroissa.

Pallokissojen Fortum Tutorina 2018-19 jatkaa Kari Pakkanen, ja toiminnassa on mukana Pallokissojen yhteistyöseura FC Siili. Tutoroitavat ryhmät Kuopiossa ja Siillinjärvellä ovat Pallokissojen 2006-2009 -syntyneiden ikäkausijoukkueet, syksyllä aloittava 2010-ikäkausijoukkue ja Mimmiliiga sekä FC Siilin 2005-2010 -syntyneiden ikäkausijoukkueet ja Nappulafutis.

Lisätiedot: https://www.palloliitto.fi/uutiset/suomen-palloliitto/talenttivalmennustuet-ja-fortum-tutor-tuet-2018-19

Posted in Seurauutinen.