Aki Moilaselle 2v-jatkosopimus

Pallokissojen päävalmentaja Aki Moilanen

Pallokissat ja päävalmentaja Aki Moilanen ovat allekirjoittaneet kaksivuotisen jatkosopimuksen, joka ulottuu sarjakauden 2019 loppuun saakka. Kuluvalla kaudella Pallokissat sijoittui Naisten Liigan runkosarjassa kuudenneksi 25 pisteellä (+7, =4, -7).

Tämä kausi on mennyt hyvin, vaikka 2016 lopussa useampi pelaaja vaihtoi seuraa ja joukkue lähti liikkeelle uudelta pohjalta. Nyt syksyllä ylemmässä loppusarjassa on vielä tulossa 5 kovaa peliä. Samalla rakennetaan joukkuetta ensi kautta varten. Pallokissat aloittaa 3.9. yläloppusarjan Naisten Liigassa vierasottelulla PK-35:tä vastaan.

Moilanen pitää tärkeänä pelaajayhteistyön edelleen kehittämisen Naisten Ykkösen (Kufu98) ja tyttöjen BSM-joukkueen kanssa. Lisäksi kaivataan resursseja mm. fysiikkavalmennukseen ja talven harjoitusolosuhteisiin.

Posted in Seurauutinen.