Maukas voitto paikallispelistä poikia vastaan

Kissojen vauhti liikaa KuPSin junnuliigan pojille

9.8.2017 klo 18.00 KuPS/jl 04 musta A - Pallokissat, 1-3

Kuopio, Rauhalahti

Pelissä: Lilja, Vilma K, Oona, Milka, Aada, Mona, Siiri, Hilma, Jenny, Elli, Emma, Anna ja Iita

Ei videota.

Poikien I-tason piirisarjassa vastaan asettui mukavana keskiviikkoiltana jo kolmannen kerran paikallisvastustaja KuPS/jl 04 musta A. Aiemmat ottelut ovat menneet ristiin molempien voittaessa kerran, ja luvassa olikin taas tasainen peli.

Kissat ottivat kuitenkin alusta alkaen ottelun komentoonsa. Ensimmäiset kymmenen minuuttia oli kissoilta hyvää ja aktiivista pelaamista jolloin pallo pysyi pitkiä jaksoja omalla joukkueella myös vastustajan kenttäpuoliskolla. KuPSin maalivahti pääsikin näyttämään pari urheiluruutu-torjuntaa pitäen maalinsa puhtaana.

Kissojen avausmaali syntyi lopulta kulmapotkusta. Oonan takatolpalle laittama pallo kimposi suoraan KuPSin pelaajan jalasta verkkoon, kun ottelua oli pelattu kymmenen minuuttia. Hyväolo™ kesti vain minuutin. Pojat pelasivat pallon lähelle kissojen boksia, josta kupsilainen pudotti pelivälineen vetopaikalle 15 metriin. Tilanteessa oltiin vähän jäljessä ja #9 sai laukaista komean maalin oikean tolpan juureen.

Loput ensimmäisestä puoliajasta oli molemmilla joukkueilla virheiden täyttämää eikä vaarallisia tilanteita enää syntynyt.

Toinen puoliaika toi taas vähän eloa ja liikettä kissojen jalkoihin. Ratkaisevat syötöt olivat kuitenkin pitkässä nurmessa liian hitaita, tai pomppivat pitkän nurmen vieressä olevista kuopista minne sattuu.

Lopulta ottelun 43. peliminuutilla Oona antoi vasurin laulaa paristakympistä. Hieno laukaus ja kissat taas johtoon. Helpottava kahden maalin johto ja samalla päätöslukemat 1-3 syntyivät jälleen erikoistilanteesta. Tällä kertaa Milka sai puskea Iitan antaman kulmapotkun upeasti takayläkulmaan, kun ottelua oli vielä 20 minuuttia jäljellä.

Ottelun taso jäi lopulta aika paljon edellisistä kohtaamisista KuPSin kanssa. Vain ensimmäiset 10 minuuttia tyydytti valmennusta eikä ottelun tempo saisi tippua noin paljoa vaikka miten hyvin peliä hallittaisiinkin. Kentälle tarvitaan lisää ääntä ja kaverin tsemppaamista.

 

Posted in Nollaneljä.