D13-poikien I-tason kevätkierros pelattu

Harvalukuiset kissat sulivat ihan täysin helteessä poikien käsittelyssä

17.6.2017 klo 10.00 Pallokissat - KuPS/jl 04 musta A, 1-8

Kuopio, Keskuskentän tekonurmi

Pelissä: Lilja, Oona, Jenna, Mona, Henni, Siiri, Hilma, Jenny, Emma, Anna, Iita ja Sonja

Ei videota.

04-poikien I-tason piirisarjan C-lohkon kevätkierros pelattiin loppuun helteisellä Kuopion tekonurmella. Kyseisellä kentällä tosin ei pitäisi enää pelata kuin tenava- ja mimmiliigoja...

Pallokissojen ensimmäinen vastustaja oli KuPSin junnuliiga mustan A-porukka jota kissat veivät ensimmäisellä kierroksella. Tällä kertaa osat vaihtuivat kissojen ollessa rantatunnelmissa.

Ottelun alku oli tasainen jossa kumpikaan joukkue ei päässyt vaarallisille maalipaikoille. Muutamat KuPSin vaaranpaikat pelasti Emma tai tolpat. Kissojen tilanteet olivat kaukaa lähteneitä epätoivoisia laukauksia. Ottelu kääntyi lopulta nopeasti KuPSille 22. 24. ja 26. peliminuutin maaleilla. Pojat käyttivät armottomasti hieman pehmeästi puolustetut tilanteet.

Toisella puoliajalla KuPS sai ottelun toisen tehohetken naulaten 48. ja 49. minuuteilla ja jatkaen siitä 56. 61 ja 63. peliminuuteilla. Lopulta Jenna survoi Oonan antaman kulmapotkun poikien verkkoon, kun ottelua oli enää viisi minuuttia jäljellä. Jennan maali jäi ottelun viimeiseksi ja näin ollen pojat veivät kamppailun lukemin 1-8 - ja oikeutetusti.

17.6.2017 klo 10.00 WJK - Pallokissat, 11-0

Kuopio, Keskuskentän tekonurmi

Pelissä: Lilja, Oona, Jenna, Mona, Henni, Jenny, Emma, Anna, Iita ja Sonja

Ei videota.

Päivän toinen ottelu oli Varkauden WJK:ta vastaan. WJK:n joukkueessa oli taas mukana kaksi KuPSin 04-edustuksessa pelaavaa poikaa joiden merkkaamiseen ei ollut tällä kertaa mahdollisuuksia. Kun paikalla oli lisäksi vain 9 ja puoli pelikuntoista kissaa, otteluun piti lähteä taas kolmen alakerralla minimoimaan tuhoja.

Ottelua ehdittiin pelaamaan vajaat kolme minuuttia kun WJK:n nopeat hyökkäykset purivat ensimmäisen kerran. Toinen kerta nähtiin 6. peliminuutilla ja kolmas kun ottelua oli pelattu noin 10 minuuttia. Reilun 20 kohdalla helle vei vielä Monankin, joten loppupeli taisteltiin 8,5 pelaajalla. WJK rokotti vielä kerran ennen erätaukoa.

Toisella puoliajalla kissat olivat ihan jalattomia WJK:n nakutellessa kuusi maalia kuuteen minuuttiin aloittaen 47. peliminuutilla. Loppulukemat 11-0 WJK viimeisteli viimeisellä minuutilla. Tylyt lukemat...


Tänään kissoilla oli suuria vaikeuksia pelirohkeudessa ja henkilökohtaisssa suorituksissa. Nopea ja kova alusta ei antanut yhtään huolimatonta syöttöä tai kosketusta anteeksi, vaan niistä lähdettiin saman tien juoksukilpailuun omaa maalia kohti. Henkisellä puolella tarvitaan reilu rohkaisu varsinkin pääpalloihin ja taisteluun kolhuja pelkäämättä.


 

Poikien I-tason piirisarjaa lähdettiin pelaamaan sillä ajatuksella, että siitä saadaan hyviä, kovatasoisia ja nopeatempoisia pelejä niitä tarvitseville kissoille. Tiedossa oli, että tällä tasolla löytyy myös poikia, jotka ovat tytöille pitelemättömiä ja niissä otteluissa numerot voivat karata isoiksi. Niin kävi tällä kertaa SiPSin ja WJK:n kanssa, joissa molemmissa on pelaajia, jotka käyvät pelaamassa KuPSin edustusjoukkueen mukana. Muiden joukkueiden kanssa ottelut menivät aikalailla ristiin ja tasan.

Kissojen joukkueen leveys ei kestä kovin monen avainpelaajan poissaoloa ilman että se näkyisi poikia vastaan pelatessa. Toisaalta silloin kun kentälle saadaan nohevinta kissaa, niin pojat saavat aika kovan vastuksen.

Syksyn sarja selviää vasta juhannuksen jälkeen, jolloin KuPSin 05-haaste käy vierailemassa Varkaudessa. Jos haaste voittaa ottelun tai pelaa tasan, niin kissat pelaa syksyllä I-tason alimmassa lohkossa. WJK:n voitolla kissat taas taistelevat syksyllä I-tason keskilohkossa. Kävipä ottelussa kummin tahasa, niin syyskierroksella edessä on taas hyviä otteluja!

Posted in Nollaneljä.