Viivi Kortelainen Aluejoukkueen maalitykkinä

Tyttöjen Alueturnaus jatkui Eerikkilän Urheiluopistolla torstaina. Turnauksessa pisteitä laskettaessa molemmat puoliajat katsotaan omiksi otteluikseen, missä puoliajan voittaja saa kolme pistettä, tasan pelattaessa molemmat joukkueet saavat yhden pisteen, ja puoliajan hävinnyt joukkue ei saa pisteitä. Joukkue voi siis saada ottelusta maksimissaan kuusi pistettä voittamalla molemmat puoliajat.

Torstain ottelussa Itä voitti Lännen ensimmäisellä jaksolla Pallokissojen Viivi Kortelaisen maaleilla 2-0, toinen päätyi maalittomaan tasapeliin.

Idän aluejoukkueen avauskokoonpanossa olivat Viivin lisäksi muutkin Pallokissat Nanne Ruuskanen, Armi Winter, Petra Alaharjula ja Netta Varis. Viivin lisäksi Netta pelasi ottelussa täydet minuutit.

Alueturnauksesta lisätietoja löytyy Palloliiton sivuilta osoitteesta https://www.palloliitto.fi/maajoukkueet/aluejoukkuetoiminta-0/alueturnaus-2017. Perjantaina ottelut näytetään suorana lähetyksenä Huuhkaja TV:ssä.