Harjoituspeli Iisalmessa tiukkaa taistelua

Harjoituspeli Iisalmessa tiukkaa taistelua

9.4.2017 klo 12.30 Klubi-36 - Pallokissat 04, 3-2

Iisalmi Jalkapallohalli

Pelissä: Lilja, Oona, Milka, Aada, Mona, Henni, Sofia, Hilma, Jenny, Elli, Emma Ro, Anna

 

Iisalmen jalkapallohallissa pelattu harjoitusottelu alkoi vauhdikkaasti ja molemmat joukkueet onnistuivat maalinteossa jo heti alkuminuuteilla. Kissojen ensimmäisestä maalista vastasi Jenny sijoittamalla pallon takanurkkaan. Kissat siirtyivät 1-2 johtoon 14 minuutin kohdalla kun Henni onnistui tökkäämään pallon maaliin kulmapotkun jälkeisestä maalinedustan hässäkästä. Ensimmäinen puoliaika oli lopulta melkoista 'pingistä' molemmilta joukkueilta. Kissat pääsivät kyllä laukomaan useasti, mutta pallo suuntautui joko maalivahtia päin tai seinille.

Toisella puoliajalla peli hieman rauhoittui ja pitempiä syöttöralleja saatiin aikaiseksi. Klubi teki kuitenkin maalit saamistaan paikoista kun kissoilla puolestaan maalinteko ontui vieläkin. Tiukkaa vääntöä, mutta maalinteko-kilpailun voitti siis iisalmelaiset.

Kokonaisuudessaan onnistuttiin hyvin ajoittain kierrättämään ja avaamaan peliä niin keskelle kuin laitoihinkin. Harjoituksista on jotain tullut siis peliinkin mikä on aina hyvä merkki!

Kuukauden teemana olleesta äänenkäytöstä +maininta Jennylle ja Liljalle.

 

Posted in Nollaneljä.