Pallokissoille uusi puheenjohtaja

Pallokissat Kuopio ry:n eilisessä Kevätkokouksessa valittiin seurahistorian neljäs puheenjohtaja. Puheenjohtajaksi valittiin Jarmo Hartikainen. Jarmo Hartikainen on ollut seuran johtokunnan jäsen 2 vuotta. Johtokunnassa hän on vastannut sihteerin tehtävistä, dokumentoinnista sekä ollut jäsenenä laatujärjestelmä työryhmässä. Tämä lisäksi hän on toiminut vuodesta 2011 alkaen Pallokissojen valmentajana -02, -03 ja -04 syntyneiden ikäkausijoukkueissa.
Puheenjohtajana 4 edellistä vuotta toiminut Kirsimarja Pyykönen on erittäin iloinen Jarmo Hartikaisen valinnasta seuran veturiksi seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Jarmo on ollut erittäin sitoutunut ja aktiivinen johtokunnan jäsen, joka vastuullisesti paneutuu asioihin ja saa niitä vietyä eteenpäin, toteaa Pyykönen.
Jarmo Hartikainen kommentoi itse valintaansa seuraavasti: ”Otan haasteen avoimin mielin vastaan. Johtokunnalla ja puheenjohtajalla on tärkeät roolit ja tehtävät seuran perustehtävässä ja seuran kehittämisessä. Päätoimisten työntekijöiden lisäksi suurin osa seuran toimijoista tekee vapaaehtoistyötä ja osaajia tarvitaan urheilutoiminnan lisäksi mm. seurajohtamisessa, myynnissä ja markkinoinnissa sekä talouden hallinnassa. Yhdessä tekemällä ja vastuuta kantamalla saadaan Pallokissoja vietyä seurana eteenpäin. Isot kiitokset Kirsimarjalle 4 vuoden puheenjohtajakaudesta.”

Posted in Seurauutinen.