Naisten Ykköstä pelataan ensi kaudella Kuopiossa

Kuopiossa pelataan tulevalla kaudella myös Naisten Ykköstä.

Kokkolan Naisjalkapallon luopuessa sarjapaikastaan Naisten Ykköseen, tarjottiin Ykkösen sarjapaikkaa täydennysmenettelyn kautta Pallokissat Kuopio ry:lle. Pallokissat  ei voinut kuitenkaan ottaa sarjapaikkaa vastaan, koska naisten edustusjoukkue pelaa Naisten Liigaa. Sarjapaikan siirto on nyt hyväksytty Soccer Club Kuopio Futis 98:lle.
Joukkueen taustat, valmennus ja pelaajat ovat Naisten Ykkösen sarjapaikasta innoissaan. Joukkueen valmentaja Risto Taanio kommentoi uutista seuraavasti; ” Tavoite oli nousta viime kauden päätteeksi ykköseen mutta karsinta jäi pisteen päähän. Nyt tämä pettymys on pyyhitty pois ja keskittyminen uusiin haasteisiin alkaa. Haaste on kova ja tavoite on säilyttää paikka ykkösessä tämän kauden päätteeksi. Se vaatii kovaa sitoutumista koko seuralta eli Pallokissoilta ja varmaan voidaan puhua siitäkin että maakuntaan on nyt avattu uusi portti Kufu-98 kautta pelaaja polulle kohti liigaa ja jopa ulkomaita. Yhteistyön avulla avaamme uusia mahdollisuuksia pelaajille.

SC Kufun puheenjohtaja Mikko Kolehmainen kommentoi uutista ”Loistava mahdollisuus tehdä yhteistyötä seurojen kesken ja olla mukana kehittämässä ja mahdollistamassa savolaista & suomalaista futisosaamista!
Kissat ovat erittäin tärkeässä roolissa suomalaisen jalkapallon huipulla ja tällaisen muotoseikan vuoksi olimme heti valmiita ojentamaan auttavan kätemme, jotta Kissat välttävät turhan paperisodan.
Ylipäätään osoitus siitä, kuinka urheileva yhteisö on kuin yhtä suurta perhettä!”

Posted in Seurauutinen.